Monty - Seglaren

ÄNTLIGEN hittade jag låten som jag letat efter så länge! låten som är med i Scandinavian Photo-reklamen på tv. Monty - Seglaren. en riktigt fin, somrig, skön, helt underbart låt som jag för tillfället har som ensam låt i min spellista. + att jag har den på repeat också, såklart. you know me, när jag fastnar för en låt så spelar jag den tills jag inte tål den längre. och än så länge har jag inte utvecklat nån allergi mot denna. 

nu till ett annat ämne: 
"käre, gode" Gud,
om du nu existerar(som så många hävdar att du faktiskt gör), så hör min bön. ge min mamma ett break! det har tagit henne så lång tid att komma på benen igen efter skiljsmässan, och nu när hon äntligen var på god väg att bli lycklig och få någonting att längta till så bara tar du det ifrån henne? hon hade precis gjort klart med banken för att köpa en koloni-lott ute i Klippiga Bergen den här veckan, och var verkligen eld och lågor över det. vi hade planerat att börja rusta upp den tillsammans nu till hösten och hon hade t o m börjat planera hur hon ville att det skulle se ut. men så idag så träffar hon några gamla arbetskamrater över en lunch och får veta av dem att hennes otrogne ex-make precis har köpt lott där med sitt nya norska slit-och-släng.
kunde inte min mamma bara fått detta!? kunde inte hon bara få vara lycklig? jag vill verkligen veta vad hon har gjort för att förtjäna detta. varför kan du inte straffa dem som verkligen förtjänar det? t ex han som var otrogen mot henne. jag har inte läst bibeln, men jag är ganska så övertygad om att det inte är tillåtet att vänsterprassla enligt din mening. hoppas du har hört min bön, Gud. för när min mamma ringde till mig idag, gråtandes, helt förtvivlad och berättade vad hon hade fått veta så blev jag riktigt förbannad! det är sånt här som skulle kunna få mig att slita honom i stycken om jag såg honom. och med honom så menar jag mammas föredetta. han förtjänar inte ens att bli tilltalad med sitt namn, han är knappt värd ett "han/honom". det här är inte okej, ge fan i min mamma! världens mest snälla, omtänksamma och givmilda människa. det sägs ju att allt händer av en anledning. så berätta, Gud, vad är anledningen till detta? I'm DYING to know. 

nu drar jag. peace out! 
xoxo, Alex.

rivstart på dagen

minst sagt!
jag var uppe och kissade klockan fyra imorse som jag gör nästan varje morgon, så det var väl inga konstigheter. när jag sen gick och la mig igen så var det bara att konstatera att det var 2 timmar och 50 minuter kvar till alarmet skulle ringa, så jag somnade om. och så vaknade jag igen. och så somnade jag om. och sen då? ja, då vaknade jag igen. hela tiden tänkte jag: "vafan, ska inte klockan ringa snart så jag kan gå upp?" men inte fan var jag smart nog att kolla på klockan. nåja, jag somnade om igen och tänkte inte mer på det. klockan 08:11 ringer mobilen.
Lillemor - "var är du nånstans?"
därefter tog det mig en tiondels sekund innan jag kollade på klockan och konstaterade att jag skulle ha börjat för 11 minuter sen.
jag - "helvete, jag kommer alldeles strax! min klocka ringde aldrig och väckte mig!".
ca 5 minuter och ett ganska stort antal svordomar senare satt jag i bilen påväg till Torshälla. sen kom jag ju på att jag varken hade hunnit äta frukost eller kommit ihåg att ta med lunchlådan. halleluljah! som tur är har jag världens bästa arbetskamrater som inte var arga på mig för att jag inte dök upp utan mer oroliga att någonting skulle ha hänt mig. jag är normalt den som ringer för minsta lilla för att meddela vart jag är och när/var jag kommer dyka upp. så 20 minuter efter jag hade satt mig i bilen så var jag hos första vårdtagaren. då ringer nästa person.
Anne-Marit - "hej! hur är det? vi blev så oroliga! Bea sa att hon inte hade sett din bil på parkeringen som hon brukar och jag sa att du kanske hade parkerat på baksidan. men Bea sa att du alltid parkerar på framsidan och då blev jag mer orolig och testade att ringa på din jobbmobil fyra gånger men jag fick inget svar, så jag var tvungen att ringa dig på din privata telefon för att kolla hur det var!".

haha! så sött på nåt sätt. :P nåja, nu är morgonbestyren avklarade och Anne-Marit gav mig klartecken på att åka till lokalen och äta frukosten som jag missade tidigare. så nu sitter jag här, köpte mig en fralla och lite juice på Coop, och så lite Singoalla-kakor till senare. ;D snart är frukosten också avklarad så det är dags för mig att runda av för att åka på ett städ. efter det är det lunch (som jag inte har nån) och sen ska jag köra matleverans.

dags för mig att dra vidare!
xoxo, Alex.


@ work

tjabba, läget?

sitter i lokalen. har precis kommit tillbaks från en härligt blöt promenad med en av mina vårdtagare. det var uppehåll när vi planerade att gå ut, men så fort vi kom utanför dörren så började det. tur att tanten min hade luva på sin jacka. värre var det för mig, med bara en tunn tröja och en kommunen-väst ovanpå. men någon var ju tvungen att köra el-rullstolen. Bea var också med, så lite backup hade jag i alla fall. :P hon tycker tydligen el-rullstolen är otäck. en annan tycker att den är det smidigaste som finns. tung visserligen, men ändå mycket smidigare än att behöva köra runt med en vanlig rullstol över hela Torshälla, som btw består av nästan enbart uppförsbackar. mindre roande.

jobbar till 21, så det lär väl inte hända så mycket mer på den här bloggen idag. det är bara två saker som ska göras mellan 14 och 16 här på jobbet, så det riktiga arbetet sätter inte igång förrän runt 16:30. helt meningslöst att börja 14 egentligen, men what the heck...måste man så måste man.

nääh fan, nu får det vara nog av detta! back to work[läs: soffan].
xoxo, Alex.


the bitch is back in town

känns trist att behöva säga det, men ja, jag är tillbaks i Eskilstuna. efter att ha varit i Göteborg så känns det alltid extremt trist att behöva komma hem till den här jävla hålan. anywho, skönt att vara tillbaks i sin egen lya med sin egen skit.  
...
ähh, who the fuck am I kidding!? Sveriges skönaste stad, Sveriges skönaste folk, flottaste jävla hotellet ever. jag är såld. klart man inte vill hem! men man måste ju. sucks ass, I know. men det är väl här jag hör hemma, I guess. men jag vill tro att det bara är just nu. en dag så ska jag minsann ta mig härifrån. jag börjar allvarligt tro att folk som bott i Eskilstuna länge förr eller senare blir sinnessjuka. antingen får man någon form av psykisk åkomma eller så blir man kriminell. självmordsbenägen eller styckmördare, bara att välja. det är i alla fall min teori. hur kan det vara något annat liksom? se bara på den här stan. man kan inte ens gå ut med hunden klockan sju på morgonen utan att det hoppar fram någon jävla dåre ur en buske och hugger en i småbitar och våldtar det lilla som blir kvar. det är bara sjukt! 

nu känner jag att vi blev aningen neggo här, så om vi ska övergå till något jävligt nice istället kanske? Götet, Ullevi, Pink. den sjukaste, häftigaste, BÄSTA jävla showen jag någonsin sett! där har vi en kvinna! jag börjar nästan tro att jag har gått och blivit lezbo över en dag. jag är tamejfan kär i den kvinnan! inte nog med att hon är grymt snygg och hon sjunger som en gud. hon är dessutom, precis som jag, en riktig jävla pajas. mitt i showen så sa hon att hon är dålig på att dansa och att hon ville att vi i publiken skulle hjälpa henne att komma på dom fulaste movesen vi kunde tänka oss. och så när låten satte igång så började hon sepe-dansa, precis som jag och mina kompisar brukar göra. jag garvade så jag grät. så jävla skööön! hon var så jävla down-to-earth och enkel, det kändes precis som att vi i publiken kände henne och hade en personlig relation med henne. och det är det inte många artister som lyckas med, att knyta ett band med publiken. dom flesta gör ju en bra show och dom flesta som kollar är väl antagligen nöjda för man går ju bara på en konsert om man tycker att artisten/bandet i fråga är bra. men det var någonting med hur hon talade till oss i publiken och hur hon framförde hela showen. one word: AWESOME
jag trodde aldrig jag skulle säga det, men Foo Fighters, släng er i väggen! show-mässigt dvs. Foo Fighters kommer ju alltid att vara mitt #1 band, men jämfört med Pink så kändes deras konsert för några år sen ganska lame. jag ska sluta försöka beskriva hur bra konserten var för det går helt enkelt inte. ni som var där fick erat livs show. ni som missa't, tja, taskigt läge! verkligen skiiiittaskigt läge. 

annars då? tja, jag tackade precis nej till en fest. varför? för att jag är dum i huvudet. när kompisen nu har sms:at mig i ca 2 timmar och skrivit att det tydligen är dötrist där utan mig så känns det ju lite surt måste jag säga. men jag röjde igår kväll och har gått Göteborg runt samt åkt tåg i 4 timmar idag. jag är inte riktigt i skick, tyvärr. nästa helg ser det dock riktigt lovande ut, då blir det partyparty på fredag och tydligen på lördag med! vi gillar't. 

shit, måste dra. får återkomma! 
xoxo, Alex.

a good day, indeed!

igår då, det var en mycket bra dag. ingen speciell anledning egentligen, det bara blev så.
först jobbade jag 8-14, och senare på eftermiddagen så skjutsade jag ut mamma och Annika till Oskarsberg för lite champagne-smuttande. när de sen åkte ut till Mary's för en grill-afton så åkte jag hem till mig. uttråkad som jag var så försökte jag komma på något att göra, och det slutade med att jag satte mig och gjorde en fin sminkning på mig själv och tog lite bilder. här är två av dom. jag ser lite stirrig ut på den nedre bilden, men strunt samma.



senare på kvällen åkte jag och Martin ut och hämtade upp de förfriskade damerna ute på landsbygden och skjutsade in dem till stan där de skulle fortsätta slira. det är en härlig känsla att se när ens mamma mår bra och har kul. hon förtjänar verkligen bara det bästa! och extra kul är det såklart när Annika kommer hem till Sverige över semestern. what a babe! ni skulle sett'na igår. phew! önskar att jag också kunde få bo i London och vara så fabulous. förhoppningsvis är inte London-resan allt för långt borta. jag hoppas i alla fall på att komma iväg dit i slutet av det här året eller någon gång nästa år. 
men vi börjar med en tripp till Göteborg tycker jag. åker imorn bitti, it's gonna be awesome! :D vi börjar väl med att checka in på hotellet. efter det blir det middag på stan med gott att dricka. sen taggar vi till och rör oss mot Ullevi där det förhoppningsvis blir ett jävla drag. hoppas att Pink bjussar på en hejdundrans show! lördagen blir lugnare, i alla fall på dagen. då gör vi nog Göteborg i form av shopping och god mat, sen får vi se vad som händer. jag kanske tar med mig datorn, men vi får se. får jag någon tid över så skriver jag nog. i vilket fall så får ni ha en förbannat trevlig helg, det ska jag ha! 

cheerio! 
xoxo, Alex.

namnsdag

idag har jag namnsdag. lika så alla andra fruntimmer i våran släkt. som en överraskning så kom Anna-Karin över med prinsess-bakelser. min favorit! :) hon är bara för gullig. och vilken överraskning! "en go'fika säger man inte nej 'te!" som Mulle Meck skulle ha sagt. som kronan på verket så ska vi även äta fläskpannkaka till mat. det var jättelänge sen vi gjorde det, och vi som fullkomligt älskar fläskpannkaka! så nu är det hög tid att ta fram det rimmade sidfläsket och göra något av det. det blir extra festligt idag, med andra ord.

på tal om sidfläsk så har vi pratat om att börja träna, Anna-Karin och jag. vi har kommit fram till att vi båda mår så bra av att träna och dessutom tycker att det är kul. det finns inget bättre än att träna och se resultat efter allt hårt arbete. vi får se om vi bestämmer oss för Friskis eller om det blir något annat. vem vet, kanske räcker det med ett hopprep och lite hemmagjorda tyngder. det går minst lika bra att träna hemma. det vet jag, för jag har gjort det förr. 

senare idag ska vi träffa Martina och Werre nere på stan och snacka lite. men nu kurrar magen så det är dags att sätta igång! 

signar ut. 
xoxo, Alex.

vad fan pratar ni om!?

jag: åh, vad bra, har du tejpat den?
Annis: ja, jag ville inte få nåt i mig.
jag: nämen, det har aldrig jag fått, även fast jag slickat på den.
Martin: eh, va?! 

gårdagens konversation om min trasiga iPhone-sladd.

jag har aldrig...

äh, vem försöker jag lura? det är fan bara att dricka! 

är det bra eller är det bara tragiskt när man är på en fest och kör "jag har aldrig" och man får dricka varje gång? antingen kan det ju betyda att man har upplevt väldigt mycket och därav är väääldigt erfaren, eller så kan det betyda att man inte har varken hämningar eller gränser och gör precis allt som folk utmanar en att göra. jag vet inte vilket som är sanningen i mitt fall, vågar heller inte chansa för det är troligtvis inte lika bra som jag inbillar mig. ni som känner mig får gärna komma med eran åsikt. I dare you!
typ 99% av påståendena som dras i den leken är ju sexrelaterade, så om man exempelvis har somnat under oralsex eller lyckats få en kille att gråta av lycka under sexakten så är väl inte det nån större bedrift egentligen. det är ju mer pinsamt. det är väl därför man leker leken? så man kan höra om all crazy shit människor har gjort och skratta åt dom. men som sagt, om man själv är den enda som får dricka varje gång ska kanske man ska börja fundera lite. shit asså, vad var det jag sa?! 

aamen nu råkar det vara så att jag har en jävla massa tangenter framför mig, närmare bestämt det dubbla antalet mot normalt. hur kan det komma sig, måntro? jag tror det är dags för mig att släppa laptopen och återgå till drickat. det är ju ändå mycket roligare. som alla andra gånger så vill jag även här be om ursäkt på förhand för eventuella felstavningar. jag känner mig själv, och jag kommer ha GRYMT kul imorn när jag läser det här. brukar dock ha sjuk tur och det brukar inte vara så värst felstavat. jag är alltid noga med att (så gott det går när man ser dubbelt)läsa igenom inlägget innan jag publicerar det. men just nu är situationen ganska så extrem, så det är upp till bevis imorn. eller idag? äääsch då. 

ni älskar mig ändå, visst? 

signar ut, det är nog bäst så. 
xoxo, Alex.

nederbörd!

"kan detta förbannade gråa moln sluta hänga över mig som en svettig, äcklig jävla gubbe och istället bara ge mig some god damn regn! I want it and I need it!"

det var min status på facebook för några timmar sedan. nu - spöregn. jag fick min vilja igenom, äntligen! kan inte hjälpa att känna mig lättad över denna hårda nederbörd. det behövdes verkligen! man kanske ska passa på att be om sol tills på lördag nu då när jag ändå tycks ha någon form av lucky-streek. det har ju blivit utlovat regn tills dess, vilket jag inte har röstat för. på lördag ska det vara sol om något!

vissa människor alltså, jag säger då det. de bär sig så jävla konstigt åt just nu att jag bara vill skita i dem helt och hållet. jag orkar inte med sånt tjaffs... 

idag har jag jobbat 8-16 och det har varit en helvetesdag. snacka om att någon är glad över att vara ledig fredag, lördag, söndag. lördag kommer bli kick-ass, minst sagt. imorn kommer nog inte bli så pjåkigt det heller. ;) mycket att se fram emot just nu, så klart man gillar't. nu har vi även en kräftskiva att klämma in i almanackan, som börjar bli ganska full. keepin' it real! 

är inte på hugget just nu märker jag, så det blir en random update här bara. 

signar ut, helt slut. 
xoxo, Alex.

summertime, and the livin' is easy...

god afton, typ. uuunderbar dag, visst? :)

jag och Annis har hängt i Borsökna hela dagen. vi kom dit tidigt och det började lite knasigt, men efter ett tag så löste det sig och vi hade det hur bra som helst. det är bra att åka dit tidigt, när det är mindre folk där. då kan man lägga sig där man vill utan att behöva trängas. det har varit sjukt varmt idag, men det vet ni väl lika väl som jag. ;) knappt ett moln på himlen och inte mycket till skugga någonstans. det blev en hel del springande mellan handduken och bryggan, allt för att få lite svalka. men Borsökna slår aldrig fel! två kvällar i rad har vi åkt dit runt 21-21:30 för ett kvällsdopp och det har varit helt gudomligt skönt! det är säkert 28-29 grader i vattnet vid den tiden eftersom sjön värms upp under dagen. perfekt sätt att avsluta dagen på. man blir svalkad och så blir man lagom trött för att kunna somna gott när man kommer hem, och så sover man som en gris hela natten. :)
det hände en kul grej där idag också. en kille frågade mig om jag ville följa med honom och hans kompisar och grilla och lira lite fotboll. det var inte någon jag kände utan någon helt främmande. rätt sjukt ändå, det är inte ofta något sånt händer. men jag kunde inte hjälpa att dra på smilbanden när han frågade. först trodde jag att han skämtade, men när han för andra och tredje gången frågade och försökte övertala mig att följa med så förstod jag att han var seriös. riktigt kul var det! dessvärre var jag var tvungen att tacka nej, men vem vet, nästa gång kanske det faller sig så att jag tackar ja. hehe!

nu sitter jag hemma hos mamma. hon lagade middag till mig i form av fattiga riddare, och det var väldigt gott. imorn börjar jag jobba tidigt och jobbar till ganska sent, så jag ska försöka lägga mig hyffsat. men sen så är jag ledig fredag, lördag, söndag. och då, då blir det rajtantajtan vill jag lova! ;D nu ska jag relaxa framför tv:n en stund innan det är dags att dra!

signar ut.
xoxo, Alex.


tjackhora?

(hej Alice, känn dig träffad.) ;D

kort och gott nu då, this is what's up.
här har ni en som har flyt just nu. on top of the fuckin' world! känns bra, ja. 

har uppdaterat iPhonen till 4.0 nu så det känns fint. 

i helgen smäller det. vill bara säga det. då kan ni inte säga att jag inte har förvarnat er. för övrigt så smäller det även nästa helg, fast denna gången i Götet. jag gillar läget just nu. as a matter of fact, jag gillar det mesta just nu. hur kan man inte gilla när allt bara flyter? svara på den om ni kan. 

måste kirras och donas inför helgen, men det finns det gott om tid för. som nu t ex? tar bilen, krämar in några sköna kisar och drar iväg för att ha det göttgöttgött. later! 

signar ut. 
xoxo, Alex.

Horton

en sjukt rolig och mysig film. jag kollar på den just nu. 

jag vaknade för 1½ timma sedan. nu har jag precis petat i mig lite frukost, och snart är det dags att byta om för att åka och bada. jag ska köpa en ny luftmadrass på vägen också. jag orkar inte hålla på att laga min hela tiden, och jag vill ju inte sjunka till botten när jag ligger ute på sjön och steker. 

i fredags blev det häng med tjejerna. vi spelade minigolf, käkade glass och hämtade mat från Roma. "glass före maten?" tänker ni. I know, helt craaazy! verkligen banbrytande betéende. men vi är ju vuxna, så vi får ju ta efterrätten före varmrätten om vi vill. :P
senare på kvällen hade vi det väldigt roligt. vi använde min Voice Plus i iPhonen och spelade upp saker baklänges. vi sa ord och meningar baklänges och spelade sedan upp dem i baklänges-läge. på så sätt så blev ju orden rättvända och det lät helt hysteriskt roligt. detta måste testas! vi skrattade så tårarna rann och magen krampade. stackars Martin som var här då tyckte väl att vi var helt galna. rena hönshuset var det, men han verkade vara ganska road han med, för han kunde inte hjälpa att skratta åt oss så som vi höll på. om inte en bra telefon så är iPhone i alla fall ett mycket bra redskap att roa sig med om man är uttråkad och/eller övertrött.
när Martina och Werre hade gått hem så fortsatte galenskaperna. jag och Annis went totally bonkers här hemma. helt sinnessjuka! Martin filmade allt, och känner jag honom rätt så kommer han lägga upp det videoklippet på facebook så fort han får chansen. jag kan säga så mycket som att Foo Fighters var en stor bidragande orsak till detta galna betéende. alla vet ju att när dom fyller högtalarna så är det fullkomligt omöjligt att få oss att vara tysta eller sitta still. det går inte att hejda oss. bästa vän, finns ingen som jag har så kul med som dig! 



nu är Horton slut. dags för mig att klä på mig då!

signar ut. 
xoxo, Alex.

för trött för att bry mig?

aamen typ så.
jag är placerad i sängen. laptopen är placerad på magen. det är knappt att jag orkar lyfta händerna för att skriva, trots att dom i stort sett redan vilar på tangenterna. jag är helt enkelt för trött för att bry mig om att skriva, egentligen...MEN, sen så finns ju den där lilla jävla människan i mig som ändå känner något sjukt behov av att skriva, trots att hon knappt kan hålla ögonen öppna. om vi ska summera dagen så det går lite snabbare då kanske...
jag har jobbat. 

se där, det var väl inte så jävla svårt? jag skriver med mig själv, om ni undrar. 

nu ligger jag, som tidigare noterat, i sängen och halvsover/halvbloggar. och så väntar jag på att Martin ska komma hem också. ja, som ni säkert märkt så typ bor han här just nu. har i alla fall gjort den här veckan. men det har ju såklart inte jag något emot. varför skulle jag? :) 

kom precis fram till att jag typ inte har flyttat mig (mer än till toaletten någon enstaka gång) sen jag kom hem från jobbet. jag har verkligen varit helt slut! så slut att jag inte ens orkade gå ut på gården och lägga mig och sola(?!). slå mig på käften någon, I beg you. något är det som är fel när jag, som älskar solen, inte ens orkar gå ut och lägga mig på baksidan av huset och sova, när det för övrigt är bland det skönaste som finns; att somna i solen. det finns typ inget bättre än det! jo, det skulle väl vara sex i så fall. sex går liksom inte att jämnföra med något annat, det är i en klass för sig. men utöver det - inget! så ja, jag blir lite orolig när solen inte lockar mig. det måste verkligen betyda att jag är trött. 

ska jag bjuda på en bild, bara för att inlägget ska se lite roligare och färggrannare ut? kör till då! det får bli en bild från igår, då jag låg ute och dyrkade solen. se detta som en hyllning till just det, solen. 

ja, jo, jag har verkligen en extrem klyfta på den här bilden, men jag orkar inte bry mig. 

signar ut, helt slut! 
xoxo, Alex.

oh, work work!

första skiftet är avklarat. nu återstår bara en massa dötid fram till kl.19 då det är dags att köra igen. vad bättre att göra under den tiden än att blogga? jag har väl inte så värst mycket att skriva om egentligen, men någonting ska jag nog komma på.

tidigare idag när jag inte visste vad jag skulle hitta på så kom jag ändå på något väldigt vettigt för mig att göra, nämligen att åka och storhandla. så jag drog med Martin ut till Willy's där det handlades in mat i stora lass så vi har så att vi klarar oss ett tag. det är så jobbigt (och dyrt!) att behöva springa och småhandla hela tiden. det var bra gjort av oss tycker jag. inte nog med Willy's, när vi var klara där så åkte vi vidare till ÖB för att inhandla hygienartiklar och sånt. det är bra att handla på ÖB för där är det mycket billigare än i mataffären. jag tror att någon börjar bli gammal som tänker lite sådär vuxet och ekonomisk. ;) jag behövde även köpa disktrasor, disksvampar, glödlampor och annat sånt där tråkigt som man egentligen inte vill lägga pengar på. men man måste ju, tyvärr. jag köpte även keramiklim så nu har jag lagat en av dom fina små skålarna som jag har hemma. jag har haft dom länge, men jag hade visst stoppat undan dom så att dom hade blivit bortglömda. :P men nu har jag tagit fram dom igen. dessvärre så var ju en av fyra skålar trasig, men det fixade jag lätt nu när jag köpte limmet. händiga Helga, det är jag det! :)

nu sitter jag som sagt på jobbet och fördriver tiden. Frida sitter inne i gr.1 och surfar på deras dator, medan jag sitter inne i gr.2. jag låg i soffan i samlingsrummet förut och tänkte blogga på iPhonen men kom fram till att jag inte alls gillar den när det gäller att blogga. inte smidig för fem öre. så nej tack, jag tar hellre en fullt funktionabel stationär dator när den ändå finns till hands.

nej, nu orkar jag faktiskt inte krysta fram mer att skriva om. jag återkommer imorn...kanske. passa på att kolla foto-bloggen, jag laddade upp lite roliga bilder från högstadiet. nostalgi-tripp skulle man kunna kalla det. ha det bra så länge!

signar ut.
xoxo, Alex.


vart tog solen vägen?

såhär ska det se ut!


jag saknar solen redan. idag vaknade man istället upp till regn och rusk, och vad är det för somrigt med det om man får fråga? :\ jag gillar det inte alls. jag hade liksom planer för dagen, men nu måste jag tänka om helt. man lär ju inte vara ute mer än om man ska förflytta sig någonstans, så vad kan man då hitta på för inomhus-aktiviteter måntro? jag känner mig inte allt för lockad till att sitta framför dumburken hela dagen, och jag är inte på tv-spelshumör idag heller. annars hade jag ju kunnat varva Super Mario Sunshine eller San Andreas för miljonte gången. hmm, Martin kanske kan komma med något bra förslag. jag ska fråga honom så fort han kommer ut ur duschen!

igår kväll var det hög mysfaktor här hemma. Martin jobbade så Annis kom över och vi satte fart på grillen. Cosmo var med så det blev till att gosa och leka lite med honom också. och maten sen, herregud! det blev så gudomligt gott att både jag och Annis kom av oss helt. vi sa nästan inte ett enda ord till varann under hela middagen. vi hade fullt upp att äta. haha! efter maten så blev vi jättetrötta. vi kollade lite på tv, sen var det dags för Annis och Cosmo att knalla hem. då fick jag någon konstig jävla craving efter choklad (vilket händer typ en gång i kvartalet), så då tvingade jag med Martin ner till Hemköp för att panta och köpa choklad. väl hemma igen så däckade jag typ direkt. det var den kvällen det, men jag var mer än nöjd. :) 

nej, nu måste jag komma på något att göra. dags att använda huvudet! ikväll går jag på och jobbar igen så jag ska passa på att njuta under dagen.

signar ut. 
xoxo, Alex.

schtekt fläschk

det känns väldigt stabilt att mina piller får mig att se dubbelt. :P tur är det väl att jag bara ska ta dom på kvällen. jag blir dessutom vråltrött av dom, och när man är trött redan innan man tar dom så är det bombsäkert att man däckar. jag ser dubbelt just nu, + att det känns som om någon har hängt 5kg-tyngder i mina ögonlock. det är inte långt ifrån att mitt huvud kraschlandar på tangentbordet följt av en lång snarkning. jag ska dock försöka avrunda detta på ett snyggt och värdigt sätt. jag har haft två underbara lediga dagar, och jag känner mig så lycklig just nu! har inte lyckats fånga allt på bild, som t ex kvällarna. det kanske är lika bra det. ;) men på dagarna så har jag varit flitig med att låta kameran gå varm. det har dock inte varit jag som har tagit dom flesta av bilderna, men det spelar ingen större roll. bilderna blev i alla fall bra.

igår när jag skulle uppdatera foto-bloggen så hann jag inte mer än logga in och ladda upp ett foto innan jag somnade sittandes. kl.21:00 däckade jag, kan ni tänka er då hur trött jag var? men frukta icke, idag gjorde jag ett nytt försök. and voilá, success! så nu kan ni checka nya fräscha sommarbilder från både igår och idag. :) enjoy

time for me to hit the sack, det är ju en dag imorn också. och den kommer bli förbannat bra den med. jobbar kväll så jag har hela dagen fri till att mysa med den jag gillar mest. :) 

signar ut, helt slut! 
xoxo, Alex.

hot stuff!

tjenamors! 

varmt är ju bara förnamnet om man talar om gårdagen och förmiddagen idag. igår jobbade jag 14:00-21:30, vilket var näst intill outhärdligt i den här värmen. vid 17:30 igår så var jag hos en av mina vårdtagare och råkade slänga ett öga på termometern och fick en smärre chock då det visade sig vara hela 33,3 grader i skuggan. klockan halv sex på kvällen! farmor och farfar hade haft rekordhöga 40 grader på sin altan igår eftermiddag. ingen svalka där inte. :P idag jobbade jag förmiddagen och det var inte mycket bättre det. lyckligtvis fick jag sluta tidigare. mitt pass var mellan 08:00-11:45 men jag fick sluta redan kl.10:00. då åkte jag hem till farmor och farfar och skördade smultronlandet och fick på så sätt en mycket smarrig frukost. :) 



nu sitter jag och laddar mobilen vars batteri är nästan tomt, så då kan man ju alltid passa på att blogga. så fort den har laddat klart, vilket den nog har gjort vilken sekund som helst, så åker jag iväg till Anna-Karin för att sen åka iväg och bada. fick även en glad överraskning när jag kollade på mitt schema idag och det visar sig att jag är ledig imorn. wohooo! :D nej, nu är det dags att dra. ha en scheißebra dag! 

signat ut. 
xoxo, Alex.

the best things in life are free

kära hjärtanes vad jag har det bra just nu! jag ligger i soffan och jag har alldeles oförskämt mysigt. jag har precis ätit upp resterna av flintasteken från gårdagens grillning. den var minst lika god idag, så grill-mästarn gjorde ett mycket bra jobb. ;) den var saftig, kryddstark och gudomligt god. jag har även hällt upp ett glas vin som jag avnjuter till en bra film, för det har jag förtjänat. firar avslutet på min 2-dagars ledighet passar jag också på att göra. 

imorn kommer bli en mycket bra dag! på förmiddagen åker jag ut på äventyr med den bästa och njuter av sol och värme. kl.14 går jag på och jobbar helg. kneg ger deg och cash is king! kanske händer det nåt kul på kvällen också, det brukar ju bli så. 

för att berätta vad som hänt idag så började det med att jag vaknade 7:55. det tyckte jag var en aning overkill med tanke på att jag är ledig, så jag tvingade mig själv till lite mer sömn och vid 9:30 så åkte jag ut till kussarna och badade pool. kl.14 skjutsade jag äldsta kussen till Balsta där han skulle möta upp dom resterande medlemmarna i bandet och sen åka vidare mot Västerås där dom har en spelning ikväll. efter jag hade släppt av honom så tog jag med mig den näst yngsta kussen till Borsökna för lite svalka. många skratt får man med honom, med hans totalt rubbade humor och genomskärande målbrottsstämma. vi fick en chock, det var verkligen skitkallt i vattnet! men svalkade gjorde det, vilket var syftet. vi stekte lite lätt, sen tog vi oss varsin glass och åkte hem till Oskarsberg igen. för en gångs skull var poolen mer lockande temperatursmässigt. nu till kvällen så har jag skjutsat mamma till en fest och nu njuter jag av en lugn men underbart mysig fredagskväll framför tv:n. måste ju ta't lugnt nån gång liksom. ;) 

bjussar på en bild här dårååå. 
kan meddela att kussens kassa fotografiska förmåga inte är nån bra kombo med världens sämsta bildobjekt. 

nu ska jag fylla på mitt vinglas. en sommarklassiker nästa - Sthlm Boogie!
signar ut. 
xoxo, Alex.

RSS 2.0