MIA

ja, vad säger man? "missing in action", minst sagt. 

den här månaden blev det 100% + beordrad övertid. tror det förklarar ganska exakt hur kul samt hur mycket liv jag har haft. NADA. men desto mer kul och liv när lönen trillar in nästa månad. 

annars då? tja, har ju som sagt inte hunnit med så mycket mer än jobb men har däremot lyckats komma på plats i lägenheten och allt är nu uppackat tack vare mig. har dessutom efter mycket om och men lyckats styra upp inflyttningsfesten. och av dom tidigare festerna att döma så kommer den här inte direkt bli sämre. ska väl tacka alla fina människor som faktiskt har varit på och tjatat så jävligt för att festen faktiskt blir av. men grymt kul att se att alla är så taggade, då kan ju inte jag göra annat än haka på. :)

det återstår nu att se om jag lyckas att hålla nån form av regelbunden uppdatering här, men jag lovar inget. ni känner mig. hade tänkt att jag skulle ändra bloggdesignen också. brukar ju ändra lite efter årstid, men så insåg jag att det snart är höst igen, så vafan, orka. det får bli ett senare projekt. 

dags för mig att dra vidare. 
tja'rå!

RSS 2.0