TAGGELITAGGAD

livet har sina guldkorn, utan tvekan! dom kommande veckorna kommer det vara som om jag badar i guld. ska inte fördjupa mig i ord på vad som kommer ske utan jag tänkte att vi skulle köra ett litet bildinlägg istället.

fredag 25/5-lördag 26/5:

tisdag 29/5:

lördag 2/6:

tror att det här beskriver vad som ska ske ganska spot on. :)
toodles!

i brist på annat

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[x] Du äger mer än ett kreditkort
[x] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 7

[ ] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk (iallafall på 6 andra språk)
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 6

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[x] De flesta av dina vänner är äldre än du
[ ] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6

Din mentala ålder: 25

Jaja, inte så illa pinkat ändå då. :P


IT'S ALIVE!

ja, det är sant. det hade man inte kunnat tro. nu är första gången på ett bra tag då jag faktiskt finner tid och ork till att blogga.

arbetsveckan har varit hemsk. jag är inte gjord för att jobba 9h-pass, speciellt inte under fakturering. 9h är ju för dom flesta en normallång arbetsdag, men jag pallar fan inte. kanske för att jag inte är van. bara det faktum att jag sov från kl.21 i fredags kväll till kl.11 lördag förmiddag/lunch visar hur körd jag var. 14h sömn! det händer typ inte. mitt schema har snittat på 7-7,5h det senaste halvåret. har aldrig jobbat längre pass. men denna veckan, just precis under fakturering åkte jag på't. jag kan handskas med dom flesta av kunder, oavsett hur arga och bittra dom är, men just under faktureringsveckan så är dom liksom snäppet vassare. dom kunderna som du inte trodde kunde bli värre blir just det - värre. tålamodet tryter, huvudet dunkar, öronen är trötta. man är inte långt ifrån bristningsgränsen i slutet av passet och man drar en ordentlig suck när det äntligen är dags att logga ut. meeeeen nu är ju den veckan tack och lov över! :) har haft en sååååååå grym helg!

var på stan med Martina igår. efter lite shopping (oops!) så mötte vi upp Annis som hade slutat jobbet och testade en wrap på Donken. ingen vidare bra idé det där. men när vi sitter där och är lite smått besvikna över middagen så säger Martina "nej, vad säger ni, ska vi ta och dra ut ikväll?". för er som inte vet det så är det här ungefär lika sällsynt som en grön häst som åker rullskridskor. hon vill aldrig gå ut, verkligen aaaldrig, och bara det faktum att hon frågade fick mig och Annis att nypa varandra för att se så vi inte drömde. vi kunde ju inte gärna tacka nej, det är verkligen en så kallad "once in a lifetime experience". så vi satte oss i bilen, åkte hem till Johanna och Marcus och hämtade min enorma kasse sprit som blev kvar där efter förra helgen, vidare hem till Annis så hon fick hämta det hon behövde, hem till mig och hämtade mitt och sen hem till Martina och Sebbe för att direkt korka upp. VILKEN KVÄLL! jag fick t o m ragg. måste vara mitt nya blonda hår. ;) 




nu väntar en skön, slapp vecka men 5h-pass och sovmornar till 15:00. träning, solning, njutning. nothing else!

en glad jävel signar ut.
toooodles!

rubrik?

ojojoj, nu gäller det att passa sig så man inte glömmer bort att man har en blogg. sånt har ju hänt förr. 

har jobbat och tränat, har inte haft tid över helt enkelt. om jag ska försöka minnas vad jag har hittat på sen sist då. hmm. vet inte var jag ska börja riktigt.
i fredags var jag helt körd efter jobbet. köttade verkligen, det var maxat. t o m så min chef blev sur på mig för att jag jobbade "för snabbt" och hela tiden kom och bad om mer att göra. det är ju nåt nytt. haha! kom hem och typ dog på soffan. i lördags fick vi finbesök från Karlstad av Ida och bebis-Molly. hon har redan hunnit bli 6 månader, lilla pluttan. lördagkvällen spenderade jag med min bästa. det blev Avengers på bio. SÅ KUUUL! den kommer definitivt hamla i samlingen när den kommer ut. garvade sönder. söndagen var förvånadsvärt lång! jag hann med massor. var en sväng till f&f och lärde f hur man infogar bilder i mail. tog sin tid. fick kasta mig i bilen därifrån till min gymdate, körde ett riktigt tufft träningspass. efter det tog jag och min date oss ner till stan och klämde en nyttig lunch. när vi satt där så kände vi för att göra nåt, men kom inte på vad. efter mycket spånande så kom vi fram till bio, dock inte i Eskilstuna då dom bara visar en bråkdel av alla filmer här. så vi åkte hem, fräschade upp oss och drog till Sthlm. supermysigt! en heldag blev det. måndag och valborg, spenderades också med min bästa. ingen av oss var speciellt engagerade, hade precis lika gärna kunnat sitta hemma egentligen men tanken smärtade lite med tanken på att vädret var så awesome. mamma bjussade på mat, sen drog jag och bästa iväg till Mesta där lillebruschääns fotbollsklubb höll i firandet. en rätt mjäkig brasa men allt som allt bra stämning och maaassa folk. vi avslutade allt med en glass (i Annis fall) och en mjölk (i mitt fall) på Donken. gårdagen var ju katastrof. skäms verkligen över att kalla mig Eskilstuna-bo med tanke på gårdagen. hur fan beter sig folk? eller frågan är väl snarare; varför i helvete vet inte folk hur man beter sig? tänker inte ens gå in på detaljer. idag har jag jobbat som vanligt, följt av gym. dessvärre ensam idag men jävel vad mycket snygga saker det fanns där idag. mina ögon var inte uttråkade. se men inte röra, eller hur var det? 

det här inlägget motsvarar mig när jag är upprörd och pratar så snabbt att jag glömmer att andas. tangenterna går varma och jag har inget upplägg alls. orden kommer vartefter. orkar inte engagera mig, ikväll bloggar jag bara för att hålla bloggen vid liv.
toodles!

RSS 2.0