I feel good!

hej på er! 

jag har gått till och från hela dagen och nynnat på en och samma låt. "I feel good! (nana nana nana na) I knew that I would'ah!". jag har ju uppenbarligen fått den på hjärnan, men jag vet inte hur. jag har inte hört den på evigheter och så helt plötsligt bara dök den upp. normalt sätt så brukar jag bli frustrerad över att få en låt på hjärnan, för det är ju så förbannat svårt att bli av med den när den väl har satt sig. men den här gången så gör det mig inte så mycket, för jag mår faktisk bra just nu. vilket är att säga väldigt mycket med tanke på hur jag har mått dom senaste månaderna. allt har varit kaos, men jag börjar se en liten glimt av ljus i den väldigt långa tunneln. jag börjar smått komma tillbaka till mitt gamla jag och mina gamla vanor och det känns jätteskönt. jag har en bit kvar, men bara att känna att det börjar ge med sig hjälper lite extra. jag har längtat efter den dagen. det har varit några väldigt intensiva månader. jag blev ju lite tagen på sängen så att säga, eftersom det slog till så hårt. det har slagit till hårt förut, men aldrig med den intensivitet som varit denna gången. det har verkligen inte varit någon dans på rosor, det kan alla i min omgivning bekräfta. men det här kommer att lösa sig, det vet jag. om jag får bestämma, och det får jag. 

"blablabla" tänker ni säkert nu, så jag ska gå över till något annat. :) 

idag har jag varit i K-holm, igen. farmor var väldigt trött efter operationen, men hon hade inte ont. farfar och jag hade köpt med oss färska jordgubbar som vi satt och snaskade på. det var mycket smaskigt. innan vi åkte och hälsade på farmor så lagade jag och farfar chili con carne, vilket alltid gör mig glad. såhär smarrigt såg det ut: 



och så passar jag väl på att slänga in en bild på mig själv också, eftersom det är min blogg. för er som undrar hur jag ser ut om jag inte gör nåt åt mitt hår mer än att föna det efter dusch så har ni svaret här: trasselsudd! :P 



nu ska jag dra vidare, så vi ses! 

signar ut.
xoxo, Alex.

allt har gått bra

jag fick precis ett samtal från farfar som i sin tur hade pratat med läkaren på uppvaket. farmors operation har gått bra så imorn ska vi åka upp och hälsa på. i övrigt har det inte hänt så mycket alls idag. vädret är ju bedrövligt så jag känner mig tvungen att åka till gymmet. så det är vad jag ska göra nu. det får bli ett kort inlägg nu eftersom det förra blev så sjukt långt. jag känner att jag måste jämna ut det lite. vi kanske hörs ikväll! :)

signar ut.
xoxo, Alex.

orders from the big boss

hejsan hoppsan!

jag har fått strikta order från min bästa vän, Anna-Karin, om att blogga. hon sa till mig för typ fyra dagar sen eller något sånt, och jag har inte fått arslet ur vagnen förrän nu. nåja, bättre sent än aldrig, ey?

jag har haft en toppenvecka, med mycket sol och många underbara människor. i torsdags blev det take-out med Annis. vi satte oss i hamn-parken, lapade sol och åt smarrig kebab. sen matade vi änderna och dom andra små pippilipperna. vi tror att det kan ha varit gråsparvar, men vi är ju inga fågelskådare direkt så det hade ju lika gärna kunnat vara någonting annat. det är lite nörd-varning på oss två, för så fort vi kommer in på en diskussion om någonting och ingen av oss är säkra på vad som är rätt så bara måste vi ta reda på det. och vad kommer fram då om inte iPhonen? det är ju en självklarhet, det är ju som en hel värld i ens hand och man får alltid det svaret man söker. i det här fallet gällande småfåglarna så kollade vi dock inte upp svaret.
i fredags så blev det en spontan after-work med Annis och Martina. det blev en lugn kväll men en mycket trevlig sådan!




natten till lördag blev en lustig historia. ca 03:30 fick jag ett samtal från Wansu som satt ensam på Fristadstorget och väntade på bussen som skulle avgå kl.07:20(?) och han ville ha någon kul att prata med. han sa att han inte skulle störa så jag fick sova vidare, men efter att ha pratat med honom i ca 5 minuter så var jag klarvaken. jag ringde upp honom och sa att jag kunde tänka mig en promenad en sisådär fyra på morgonen. så jag slängde på mig kläderna och började promenera och mötte en aningen berusad Wansu vid tågstationen. vi knallade en bit, tog en paus på S:t Eskils skolgård och pratade minnen. när klockan var runt sex på morgonen så tyckte han att vi skulle äta frulle på Donken, så vi började knalla ner mot centrum. när vi kom fram så visade det sig dock vara stängt ännu och inte skulle öppna förrän kl.08:00. då bestämde vi oss att vi skulle ta bilen och åka till Donken på västerleden istället. sagt och gjort och väl där så började Wansu nyktra till och vi pratade om allt mellan himmel och jord. han är den enda killen som jag har haft ett tidigare förhållande med och som jag kan prata med om precis vad som helst! det är kul. runt klockan nio så började både han och jag känna oss en aning trötta så vi åkte hem och sov. Wansu hade då varit vaken i ca 27 timmar, så jag förstod att han däckade så fort han landade på sängen. det var det natten/morgonen.

lördagen bestod av grillning med Annis, Martina och Werre. dessvärre kunde vi inte sitta på min bakgård som planerat då alkoholisterna i fastigheten hade ockuperat utemöblerna och satt och babblade som om dom trodde att vi brydde oss det minsta. jag kan för övrigt meddela att vi inte gjorde det. vi blev bara irriterade av deras åsikter om hur vi skulle lägga upp kolen, hälla på tändvätskan osv. jag och Annis ansvarade för grillandet medan Martina och Werre höll till i köket och förberedde sallad och andra tillbehör. vi svepte varsin Smirnoff, tog maten av grillen och gick in. därefter försvann vi in i dimman. natten avslutades på ett ytterst njutbart sätt och idag har jag mått som jag förtjänar.




nu börjar det bli sådär förbannat långt som jag inte gillar men som jag ändå lyckas få till så ofta. dags för mig att runda av. om någon undrar så kör jag till K-holm imorn där farmor ska läggas in för operation. vi får se när jag skriver igen!

signar ut.
xoxo, Alex.

kära hjärtanes!

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min bloggfrånvaro, det har inte alls varit meningen. jag har varit påväg att skriva vid ett flertal tillfällen men har alltid lyckats komma på något som varit viktigare för stunden. det har hänt ganska mycket faktiskt, så tyvärr kommer jag ju inte kunna skriva om allt för jag kommer helt enkelt inte ihåg allt.

jag är stolt över mig själv som har hållit vad jag lovat och ätit havregrynsgröt till frukost alla vardagar. jag har till och med (jag kan knappt tro att jag skriver det) kommit att smågilla det. jag var påväg att äta det i helgen också, men eftersom det kalasades ganska hårt i fredags så utgick frukosten helt och hållet på lördagen. magen var inte på min sida, om man säger så.
på tal om festen så kunde det inte ha blivit bättre. jag hade så sjukt roligt med alla underbara vänner! först var det ju release-fest på Carlings. det var ju lite VIP och jag hade turen att bli medbjuden av Patrik och Annis. :) skönt folk vällde in, många gamla godingar blev det. just i fredags tror jag att vi alla var på alldeles extra peppat humör för det röjdes som aldrig förr! vi satte även en helt ny standard på Raw, det var party-mode på högsta tänkbara nivå från början till slut. det dansades, studsades, brottades och självklart bjöd grabbsen på ett och annat luftgitarr-solo såklart. bandet spelade ju också såklart! det var ju TRAKTOR som hade release-festen eftersom dom ska till att släppa ny skiva. dom var rätt bra ändå. det var ett jävla pådrag! natten avslutades på ett lite udda sätt som jag inte riktigt kan sätta fingret på, men det får man väl bjussa på antar jag.



två mongon - jag och min allra bästaste vän, Anna-Karin. :)

nu sitter jag framför tv:n och kollar på 2½ Men och äter mammas hemmagjorda kanelbullar. inte alls fel, enligt min mening. nu känner jag dock att blogg-inspirationen håller på att avta, så jag rundar av här och så återkommer jag helt enkelt när inspirationen kommer åter.

signar ut!
xoxo, Alex.


RSS 2.0