WHAT a night!

and not in a good way... 

ingen sömn alls. har gått runt som en levande död hela dagen. mått som en påse skit, ungefär. har ändå lyckats få saker och ting gjort. gårdagens mördarpass på gymmet gör sig väl påminnt med en sju helsikes träningsvärk. och som jag alltid säger; värken är alltid värst dag 2, vilket är imorn, då nästa träningspass äger rum. hmm, kan bli intressant? meeen vill man vara fin så får man lida pin. vill gärna kunna gå på stranden i sommar utan att vilja skjuta mig själv. kan inte fatta att jag inte badade EN ENDA GÅNG förra sommaren! sommaren innan det så bodde jag ju fan i Borsökna. varje dag låg jag där och stekte. om inte på stranden så på min badmadrass, mitt ute på sjön. god damn vad jag saknar't. i sommar måste det fan bli ändring, och för att återkomma till ämnet så fordras det en jävla massa mer träningsvärk för att det ska gå. så därför tränar jag nu som jag gör. beach 2012, inte långt kvar!

kom precis fram till att jag inte har fått ur mig ett enda vettigt ord hittills. :\ kanske bara borde ge upp och kolla vidare på Simon och Tomas. ett ord: bögar. finns fan inget skönare. och då menar jag rent humormässigt, inget annat. och med det så ger jag upp.

men innan jag drar så ska ni få nåt att fundera på. om man tänker efter, hur fan uttrycker vi oss i Sverige egentligen? här kommer två meningar som jag tycker är allt annat än logiska.

"laga mat" - vadå laga? den är ju för fan inte trasig!? det var en snubbe som ringde in till jobbet och var pratsjuk som påpekade detta. han har en poäng.
"det är nog lika bra" - exempel: "borde vi ta med oss regnkläder?", "det är lika bra". vadå? lika bra som vad? detta var det min bästa Anna-Karin som uppmärksammade mig på.

tål att tänkas på, ey? 
toodles!

happy camper

nu har jag äntligen köpt mina löparskor. Ilovethem!Ilovethem!Ilovethem! så nu har jag allt för att träningen ska gå så smooth som möjligt. inte bara att det är roligare att träna när man känner sig snygg, det känns även bättre för kroppen. inget som skaver, kärvar eller glider in på oönskade ställen. allt sitter bra och där det ska! kvalitét is the shit. aa, det är fan dyrt med träningskläder men nog fan är det värt det för det går så mycket lättare att träna. FACT. det här är vad jag kör med på gymmet numera:

SOC W SWERVE TH S12
otroligt svala och sköna med en luftig känsla. hög midja som stöttar vilket jag gillar! tycker inte om låg midja på den här typen av plagg då dom har en tendens att åka ner och skära in när man löper/crosstrainar.

____________________________________________________________________________

CASALL W EXERCISE GLOVES
inte dom snyggaste direkt, men det var dom enda som fanns i size XS. ja, jag har extremt små och taniga händer och det är inte så jättesnyggt att ha förhårdnader i handflatorna pga att man lyft tyngder. detta är ett måste för mig! tycker dom är extremt fula men man får se det från den positiva sidan; dom matchar resten av min outfit med dom rosa detaljerna. :\

____________________________________________________________________________

NIKE AIR PEGASUS +28
helt ärligt, dessa skor är skapta av änglar. det är som att springa på fluffiga moln när man har dom på sig. blev blåst i butik tidigare där det sas att Adidas ska vara bättre när man har långsmala fötter. bullshieeet! dom var sköna första veckan, innan dom töjde sig och gav mig skoskav både här och där. dessa skor däremot är som en dröm! det ska bli intressant att se hur dom känns efter man sprungit in dom ordentligt. får väl återkomma med en recension på dom.

____________________________________________________________________________

jag tror inte det råder nån tvekan om vad jag ska göra imorn. nån som inte hänger med? jag ska kötta på gymmet! synd bara att min gym-buddy har dissat mig för att åka till Ullared. but no worries, jag har mina awesome shoes som håller mig sällskap. vad mer kan man begära?

nu ska jag luta mig tillbaks och njuta vidare av lördagen.
toodles!

MIA

ber om ursäkt, kinda been missing in action. sånt händer. 

i lördags var det fest. sinnes. blev rätt blött där, vilket även kändes dagen efter. Jessica, den bangarn, låg på soffan hela dagen efter och lät mig slita på gymmet ensam. mådde som en påse skit men jag tog mig igenom det i alla fall vilket jag är grymt stolt över. även igår bangade hon. hoppas du inte försöker skapa nåt mönster här, babe? ;) sånt tillåts inte. idag ska jag träffa två av mina bästa och ta en powerwalk med dom, kanske käka en bit mat efteråt. förena nytta med nöje så att säga!

känner att jag inte har så mycket mer att berätta idag så jag avrundar med en bild på det första vårtecknet som jag hittade ute i solen idag.



toodles!

brutal honesty

för den skaran som kanske inte känner mig så väl och inte känner till min brutala öppenhet så vill jag varna känsliga läsare. är ni pryda, torra eller rentav dötrista så läs inte detta. 

ibland överträffar jag verkligen mig själv. det mesta jag säger är inte så imponerande, men ibland kommer det riktiga guldkorn ur min mun. som ikväll t ex, då jag och en god vän satt och diskuterade det här med "friends with benefits". folk säger att det inte funkar, att det alltid slutar med att nån av parterna får känslor för den andra. min respons på det är: fuck NO! om man bara kan separera sex från känslor så är det hur bra som helst. jag säger inte att det är för alla, men det är å andra sidan inte förhållanden heller. vissa är inte gjorda för att ha en partner. och likadant är det med sex, vissa kan säkert inte ha sex utan känslor. för väldigt många är det säkert så att sex är relaterat till känslor då dom bara har det med den personen dom är kära i. men varför måste man snöa in sig på det? är det fel att bara ha sex för att det är bland det bästa som finns? är man slampig om man har sex utan att vara kär? dom flesta jag känner tycker det är tabu, men då har å andra sidan dom flesta i min omgivning partner sen många år tillbaka. som jag sa tidigare ikväll: låt oss knulla utan att tänka! alla borde testa det nån gång. det är otroligt skönt att kunna göra nåt så befriande utan att behöva känna över huvud taget. visst känner man nåt, men inte är det kärlek! ;) människor är gjorda för att ha sex. det är ingen synd, det är en mänsklig rättighet att få ha det utan att bli dömd. och visst, man bör vara tydlig med var gränserna går, men vafan, huvudsaken är att man har kul!




bara nånting jag satt och funderade på ikväll.
toodles!



nothing can bring me down today

det måste vara våren som är på G, kan inte komma på nån annan rimlig anledning till varför jag känner mig så glad hela tiden. hormoner? jag vettefan, är glad mest hela tiden. nästan så att man inte vågar säga det, för saker och ting har en tendens att vända illa kvickt såfort jag öppnar käften. inte nu! inte idag!

har jobbat idag också, såklart. kom dit och var, även idag, på bra humör. hade till skillnad från igår kommit ihåg att ta med mig frukost, fast det fick jag inte så mycket för eftersom jag glömde lunchen istället. xD så när lunchen kom så kastade jag mig i bilen och köttade genom Donken's drive. eftersom jag hade lite brådis på min å så korta lunch så skulle mina hotwings givetvis "dröja" så jag fick parkera i den där käcka lilla rutan och vänta. hann i alla fall dit och tillbaks på en kvart vilket är helt okej med tanke på dröjesmålet. sket i matsalen (ej bokstavligt talat) och satte mig på min kontorsplats och åt istället då jag var lite stressad. slängde i mig maten (denna gång bokstavligt talat) och när det var ca 5 minuter kvar på min lunch kommer chifen och frågar: "vill du gå hem?". hade bett om att få kompa om det var lugnt och jag är ju inte den som är den så jag åt upp det sista i lugn och ro och gick sen hem. klev dessutom ut på parkeringen till så FÖRBANNAT härligt väder så jag ville bara göra ett glädjeskutt, men nån måtta får det vara. väl hemma blev det räkafton och Puss In Boots. FYI - den var lika bra som jag hade föreställt mig! mycket mer än så har inte hänt idag, men jag är nöjd.




nu ska jag kolla på Kontoret.
toodles!

instagram-bomb

känns oerhört skönt att vara back in the game, I must say! var så nära att inte åka till jobbet imorse efter att ha sovit enbart två timmar, men såhär i efterhand så är jag glad att jag gjorde det. jag har så jävla sjuka drömmar nu för tiden! inte nödvändigtvis läskiga, bara jävligt konstiga och obehagliga. inatt var det verkligen obehagligt. vaknade och kunde inte somna om. var nära att börja grina, men jag tog mig samman. satt dock och kramade kudden ett bra tag innan jag somnade i överliggande grodställning. ja, alltså, jag satt skräddare och så liksom lutade jag mig över benen, och så somnade jag. inte dom bästa av drag, för jag hade redigt ont i rygg och nacke när jag vaknade och en aning stela ljumskar också.
väl på jobbet så kändes det bättre. var rätt skönt när man väl var där. var dock helt övertygad om att jag skulle få spendera hela dagen ensam men hela mitt skäpp fylldes med härliga b-rudar. det är sällan vi är flera som normalt sitter med varann som har helger som synkar, men denna helgen känns som en fullträff. inte nog med att sällskapet var på topp, det var lugnt som satan så slapp sitta på telefonen och fick istället sitta och lägga in autogiro hela dagen. skön dag! hoppas på en minst lika bra arbetsdag imorn. och nästa vecka är en riktig slappis: 12:00-18:15. score! det var min dag det. nu börjar Crocodile Dundee så jag och mamsen har laddat upp med ostkrokar och dipp så dags för mig att pysa. avslutar med en instagram-bomb.


somrig tjej.

båthamnsfika i somras. 10kg tyngre var man då.

världens coolaste farfar. <3

crazy lashes.

schteikarbruder.

wildchild.

sminkdamp.

good times!

uttråkad som få.

ännu mer uttråkad.

influensafrukost 2012; mild vaniljyoghurt med frusna bär.

mitt vardagsrum är underbart...när det är städat.

myshörnan. mysbelysning off.

where the magic happens. yeah, you heard me! ;D

min egna lilla lounge.

inspirationshörnan.

hallen. ja, ni fick visst en rundtur hemma hos mig nu.

och slutligen köket då. jajemen...

grym dansuppvisning där jag fick äran att sminka huvudrollerna i Grinchen.

the mayor.

Sam.

Cindy Lou Who.

Make Up Store's 15-års jubileum firades på Le Grand och mina b-rudar invigde med dans.

street-SM 2011. får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaks!

fun @ work. today.

toodles!

there's no one like you

mamma är äntligen hemma och jag är överlycklig! jag gjorde fint, städade hennes lägenhet och bäddade rent tills hon anlände. jag var och hämtade henne på avdelningen vid 13:30 igår, sen åkte vi och handlade maaassa gott att fylla kylen med. den var ganska tom eftersom hon inte har varit hemma på så länge. men nu är den full och vi ska ha en så jävla bra helg! jag ska visserligen jobba lördag-söndag så vi festade till det med en riktig brakmiddag igår kväll som jag själv ordnade. karrékotletter i gräddsås med lök, och så en grönsallad. så simpelt - så in i helvete gott var det!



idag har vi varit effektiva. tvättat 5 maskiner tvätt och varit nere på stan på diverse ärenden. nu har vi landat i soffan igen. mamma spelar Bejewled och jag multitaskar och kör CastleVille på datorn och Draw Something på iPaden. jajemen!
imorn är det som sagt jobb som gäller. blandade känslor där. ska bli skönt att komma tillbaka men samtidigt är det alltid nervöst när jag har varit borta länge eftersom det händer så jävla mycket på mitt jobb hela tiden. det är alltid nånting man har missat och jag kommer vara ringrostig som satan. nåja, går det skit så lär ni väl höra det här imorn. xD ikväll blir det lugna puckar, tror jag. haha! 

nej, nu blev jag uttråkad så jag drar.
toodles!


under ombyggnad

ja, då sitter man här och filar på en ny design. har noll inspiration men jag kan inte sova och det är bara skit på tv så jag bara kör. får se om designen blir en tillfällig lösning eller om jag väljer att behålla den. anywho, that's all for now.

do I dare say it?

av vädret att döma så verkar det ju onekligen som att våren är kommen. solen riktigt brände idag när jag var ute. men det är nästan så man inte vågar säga't för då brukar man oftast få det kastat i ansiktet i form av fallande snöflingor i april månad. så vill vi ju inte ha det, i alla fall inte jag. 



vaknade redan kl.8 imorse. det händer ytterst sällan. och med ytterst sällan menar jag aldrig. aldrig på helgen. enda gången jag går upp kl.8 är under pistolhot, ibland pga jobb. men jag har hunnit med mycket idag. jag har tvättat 3 maskiner, hälsat på farmor och farfar. passade på att köra bilen genom tvätten också, den var extra aggressiv idag så jag blev av med en vindrutetorkare. nåja, den tyckte väl att det var dags att införskaffa nya torkarblad så det blir till att göra det imorn. passade även på att dammsuga ur bilen invändigt. holy moly, that's a dirty car! inväntar ytterligare värme så jag kan göra i ordning den ordentligt. get a little wet...or soaking wet maybe. ;D en del av sommaren är att tvätta bilen själv, skvätta och svalka sig. lovely! kanske lite wet t-shirt-contest utan contest. haha! nej, nu får jag sluta. skrämmer iväg alla mina läsare. I'm sorry, please stay! 

nu har jag fluffat upp mig i soffan med kuddar och täcke och kollar på The Mask. Jim Carrey-humor när den är som bäst. xD okej, Ace Ventura är snäppet vassare men ikväll var det denna dom valde att visa på tv så man tar vad man får. Ace Ventura har jag dessutom på DVD. oh, wait! kom precis på att jag har The Mask också. how about that?! xD är det nån mer än jag som tycker att det blir så mycket mer speciellt när en film går på tv? då får man liksom längta efter den. bortsett från dom ca 20 reklamavbrotten så är det ju awesome! 

imorn blir det en efterlängtad lurre med the long lost Sara. lovely! 

nu får det vara nog för denna gång.
toodles!





take me down like I'm a domino

i mitt Porroskop (ja, ni läste rätt. ladda ner appen, den är kul!) idag står det såhär:
"Om du stannar extra länge vid brödavdelningen nästa gång du handlar så kanske du träffar honom där"

jag visste det! har alltid tyckt att dom hetaste människorna handlar bröd. damn, och jag som har försökt undvika kolhydrater! nåja, jag kan ju alltid stanna till och kika, behöver ju inte köpa bröd. ;) haha! nej, jag känner mig faktiskt rätt nöjd med situationen som den är just nu. singel betyder ju inte tråkig, finns massa kul man kan göra som singel. och jag har kul, det har jag verkligen! har så sköna människor runt omkring mig som jag är så tacksam för att dom finns.

sitter och fixar mitt Photoshop nu. kände att det har legat och samlat damm länge nog nu och jag är i desperat behov av ny bloggdesign så det blir till att pilla med det nu. ska bli intressant att se vad jag får för mig att hitta på. är rätt kass på sånt här och lär ju vara redigt ringrostig nu efter att inte ha hållt på med det på typ ett halvår. jag kommer nog bli arg och svära en hel del med mitt kassa tålamod, men det ska nog gå bra tillslut. tänk positivt! 

toodles!


RSS 2.0