Let's start over

Jag känner för en nystart. Jag vet inte hur detta kommer gå och jag tänker inte gå ut med något storslaget löfte om att skriva si och så mycket per dag. Vitsen för mig med min blogg är att skriva de gånger då jag faktiskt har något att säga eller berätta, så det är precis vad jag tänker göra. 

Vi går alldeles strax in på ett nytt år. Jag hoppas på att 2012 blir ett bra år med mycket framsteg både för mig och för dem i min närhet. I år tänker jag inte uppge något nyårslöfte, i alla fall inte högt så någon hör. Jag har dock ett flertal löften till mig själv men som jag även avser att hålla helt för mig själv. 

Mycket har hänt sen sist jag skrev, alldeles för mycket för att ens kunna nämna här. Mycket i mitt liv är ännu ovisst, ouppklarat och osäkert. Jag lever i ovisshet, vilket delvis är skönt men också frustrerande. Dock blir jag starkare för var dag som går vilket i slutändan förhoppningsvis kommer att vara till min fördel. 

En sak jag har funderat mycket över den senaste tiden är ärlighet. Anledningen till detta är att jag har träffat mycket nya människor och knutit nya kontakter. Nya relationer är svåra på det sätt att du ännu inte känner personen i fråga tillräckligt för att kunna lita på den till 100%. Det har fått mig att inse hur mycket jag värderar ärlighet, mer än jag varit medveten om tidigare. Jag tror att ärlighet är något man värderar högre och högre med åren. Det och lojalitet. Något jag alltid har kämpat med är mitt självförtroende och att våga stå för mina åsikter. Jag vill tro att jag har blivit mycket bättre på det bara det senaste året och att jag har fått betydligt mer skinn på näsan. Jag är inte längre konflikträdd och jag vågar säga vad jag tycker och tänker. I och med det så har jag även blivit mer uppmärksam på de runt omkring mig och ställer även högre krav på dem när det gäller att göra detsamma, nämligen säga rakt ut vad de tycker och tänker.
Något som jag aldrig har gillat är personer som inte vet vad de vill och som klamrar sig fast vid andra, beroende av dem att ta deras beslut åt dem. Men det absolut värsta är ändå de som faktiskt vet vad de vill men bara inte har stake nog att säga det, och som istället gör saker mot sin egen vilja och låtsas känna något annat än det de verkligen känner. De ger alla i sin omgivning falska förhoppningar och förväntningar. Jag har själv varit sådan en gång i tiden och det är inte något jag är stolt över utan snarare skäms för. Desto större anledning till förändring, vilket jag själv tycker att jag har gjort stora framsteg med. Kanske var det ett av mina undermedvetna nyårslöften förra året. 

Nåja, nu vet ni att jag inte tycker om folk som velar. Heller inte de som vill en sak men får dig att tro motsatsen. Ärlighet är nyckeln, hur klyschigt det än må låta. Mitt 2012 ska gå i ärlighetens tecken. Så ni som nu läser detta, säg vad fan det är ni vill. Okej? ;)

Nu ska jag runda av denna dagen med en kopp varm choklad med mini-marshmallows. Imorgon är det nyårsafton. Dagen startas med jobb 08:45-14:15, därefter hoppar jag och roomie direkt in i bilen och kör mot Stockholm för STORA äventyr. Det återstår att se om vi kommer hem igen!

Tjaaaa'rå!

RSS 2.0