det är inte lätt när det är svårt...

nu har jag verkligen tappat greppet.
men vet ni vad? det är okej. för jag gör något åt det.

som sagt, det är inte lätt när det är svårt. och det är verkligen inte lätt när allt svårt kommer på en och samma gång och man måste tampas med allt samtidigt. det är då man verkligen ser vad man går för. det är då det gäller. det skulle vara så lätt att bara ge upp, bara låta mig själv tappa kontrollen och sen leva med det. men det är inte jag. inte längre.
skillnaden nu mot då är att jag tycker för mycket om mig själv nu för att låta mig må så dåligt igen. jag har lyckats en gång och nog fan ska jag göra det igen. jag började igår, och nu är det tamejfan inget annat än hårdhandskarna som gäller. ingenting mindre än nöjd är acceptabelt. senast blev jag nöjd, den här gången ska jag bli mer än nöjd. jag vet att jag klarar det. vad jag däremot tvekar på är om jag kan komma dit och verkligen stanna där. det är där jag börjar tvivla på mig själv. det är så lätt att slöa till när man väl är framme, men nu har jag gett mig själv ett löfte, vilket inte är ofta jag gör. det löftet tänker jag hålla. inget trams, detta ska bli av.
_________________________________________________________________________

det där kändes mest som ett pepp-talk till mig själv, vilket kanske var tanken. men Ni vet även vad jag menar, och det är Ni som har gjort mig så stark. nu mer än någonsin inser jag vad vänner är värda. jag har även fått upp ögonen för vilka som verkligen ÄR mina vänner. inte dom som utger sig för att vara det men inte gör det minsta för att bevisa det. inte heller dom som låtsas vara det framför mina ögon men som jag vet är något helt annat när jag inte ser. bara dom som ÄR det, det är Dom som räknas. 

nu är det dags. det här kommer att gå bra.
TAGGA!


yesbox

fan, vad kass jag är på att blogga just nu. :\ och kan inte riktigt komma på nån orsak till varför heller.

idag på förmiddagen var jag en sväng på stan med mor för att köpa present till kusin Ellinor. hon fyllde 10 år i tordags, för övrigt samma dag som min älskade morfar gick bort. han somnade in vid lunch, så nu är hans kämpande över. han är saknad och det känns väldigt tungt just nu. finns inte så mycket mer att säga om det.

för att återgå till dagen så har jag nu kommit hem från födelsedagskalaset. det var lugnt, inte mycket folk. bara dom närmaste, det kändes skönt. och för en gångs skull så var det inte jag som körde dit och hem, för min lilla sepesöta kusin Martin tog nämligen körkort igår! :D så nu är det han och jag som plöjer upp gatorna om nätterna. ;) nu sitter jag och väntar på gratängen som står i ugnen. riktig lördagsmiddag blir det: fransk potatisgratäng och entrecôte. mmmyum! nu är det Ace Ventura på tv, så ska nog fokusera på det ett tag.

btw, fick veta i fredags att internet-utbildningen INTE blir av nästa vecka. vi kommer då att sitta på telefonerna på egen hand för första gången. YIKES! jag kommer dööö. alla kommer vara helt förstörda på måndag, för ingen kommer ha kunnat slappnat av i helgen pga det. menmen, what to do?

nuuuuu ska jag dra. tja!


busy woman

hej folket! 
här sitter jag och smiskar mig själv lite på stjärten för att jag inte har bloggat på länge. jag hoppas att jag har lärt mig en läxa. sitter även och bränner ner en massa ny murre som det är tänkt att jag ska ha i bilen när jag puttrar fram och tillbaks till jobbet varje dag. eftersom det är motorväg hela vägen och jag har en liten bil så låter bilen väldigt mycket när man kommer upp i hög hastighet. har dock kommit på att min strereo har en cool liten finess. när varvmätaren stiger och det börjar bullra mycket i bilen så känner stereon av det och höjer volymen en aning så att man ska höra musiken. coolt va? :) det tycker i alla fall jag. men å andra sidan så kan jag ju nada om bilar så kanske är det en vanlig finess hos dom flesta bilar, vad vet jag? 

nåja, murren är nu nerbränd på cd:n och jag borde väl börja göra mig i ordning för jobbet. har jobbat 13:00-20:15 hela den här veckan. det har varit annorlunda. skönt på det sätt att det är väldigt lugnt senare på eftermiddagen/kvällen, men jobbigt för det verkar som att alla elaka människor tycks slinka in på min linje. igår var det så många otrevliga människor att jag trodde att jag skulle bryta ihop. som ny så är det väldigt jobbigt när folk skriker på en. jag har visserligen all rätt att be dom dämpa sig, men oftast gör det dom bara mer förbannade. men jag har även rätt att lägga på om dom blir för otrevliga. nåja, staken kommer väl när man har kommit in lite bättre i det hela. vi har i alla fall grymt kul på jobbet, vi arbetskamrater emellan. jag gillar't skarpt. 

som sagt, jobbar ju till sen kväll så vet inte om jag kommer ha ork att blogga nåt ikväll eller om jag ens kommer ha nåt att blogga om, så vi får väl se helt enkelt. nu måste jag fixa till mig!


tjarå.

+-0

vadå söndag? vart tog resten av helgen vägen? herre jösses vad fort det går.

jag tog mig lite sovmorgon idag. när jag kollade på klockan så trodde jag den skulle visa 11-12 någonting, men jag vaknade visst 09:15. jag fattar inte hur jag lyckas. alltid när jag sover ut på helgerna så tror jag att jag ska sova bort halva dagarna för det känns som att det behövs, men jag verkar inte ha kvar den förmågan längre. nu är det upp tidigt som gäller. man borde väl få nog av det i veckorna när man ska upp till jobbet? tydligen inte.
igår kväll träffade jag Annis och Martina för första gången på länge. :D GUUUD vad jag har saknat dem! det var skönt att prata av sig lite. en hel del vilda diskussioner blev det också. det är ju det vi är bäst på. ;) vi kom fram till att vi gillar att diskutera. det är nyttigt att prata mycket, oavsett vad det nu må vara man pratar om. reflektera och dela varandras åsikter, det mår man bra av. det var så kul att träffa dem och jag saknar dem redan! hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång. :)
just ja, Sara färgade ju håret på mig igår också! det var lite lustigt för vi lyckades nämligen köpa en färg som vi tyckte såg fin ut men som visade sig vara exakt den färgen jag redan har. så efter att vi sköljde ur färgen så såg mitt hår precis likadant ut som innan, bara mindre utväxt. typ plusminusnoll. haha! hur lyckas man köpa sin egen hårfärg? lite tragiskt där. men hon fyllde i mina blonda slingor så de är mer markanta nu. trots att det typ inte är någon skillnad så är jag ändå nöjd. Sara har lovat att klippa mig också, och det tackar man ju inte nej till. Sara vännen, hon är fin hon! 

nu ska jag få arslet ur sängen, slänga på mig kläder och göra lite nytta. idag ska det storstädas! damn, I'm good.

tillstånd oförändrat

nu sätter dom inte in mer dropp på morfar, vilket innebär att han inte får någon mer näring. så nu är det bara morfin-sprutor han får för att dämpa hans smärta och hans andningsbesvär. det känns riktigt tungt, jag kan inte riktigt fatta att det här händer. att det dessutom är så tätt inpå mormors bortgång gör det extra svårt för mig då jag fortfarande inte kan greppa att hon är borta. men det kommer jag nog aldrig göra heller. det är en fruktansvärt jobbig del av livet, att behöva se sina nära och kära gå bort. men sånt är livet tyvärr, ingen av oss kommer ur det levande.

igår spenderade jag kvällen hemma hos Sara tillsammans med henne, Jonte och Towe. vi åt gott och kollade på filmer från olika VM och LM-föreställningar. idag ska jag också vara med Sara. det ska bli så spännande, för hon ska färga håret på mig. det är första gången på evigheter som jag låter någon annan än frissan färga mitt hår. men eftersom Sara faktiskt är utbildad frisör så tycker jag att det är helt okej. :) 

dags för mig att kila vidare.


if and when

det har spekulerats fram och tillbaka på vad det kan vara som orsakat detta, och det spekuleras fortfarande. alla läkare har olika teorier och vi har inte fått ett enda konkret svar hittills. det lär nog vara flera bidragande orsaker, men idag fick vi i alla fall bekräftat att det är bakterier i blodet och att det troligen är tal om en blodförgiftning, som den första läkaren nere på akuten misstänkte.
igår togs beslutet och dom satte in paliativ vård. det är alltså inte längre en fråga om "om det händer" utan "när det händer". andningsuppehållen ligger nu på varje halvminut och dom varar minst 10 sekunder. jag har varit där i ca 5 timmar idag, och nu har mamma bestämt att om något händer ikväll eller i natt så åker hon dit själv tillsammans med Bea för jag måste till jobbet imorn. dom kommer dock ringa mig såfort det blir någon förändring vilket känns skönt. 
jag har sovit max 4 timmar sammanlagt dom senaste 48 timmarna så frågan är hur bra skick jag kommer vara i med tanke på min sömnbrist. sen är man ju minst sagt tankespridd också. jag kan inte mer än att göra mitt bästa. 
 
nu ska jag försöka få lite i magen, även om mat är det absolut sista jag tänker på just nu.


34:e timman...

jag går nu in på 34:e timman i vaket tillstånd. 17 av dom har spenderats på akuten vid morfars sida. han pumpas full med den starkaste medicinen dom har just nu, dock har febern ännu inte gett med sig. till en början var det tal om blodförgiftning, nu misstänker dom stroke. hans tillstånd är kritiskt och vi har hela tiden någon som sitter hos honom. jag och mamma blev avbytta efter våra 17 timmar så nu sitter Bea och Katarina hos honom. vi vet inte vem som kommer sitta där i natt, men det skulle inte förvåna mig om det blir mamma som åker på det igen. jag däremot måste gå till jobbet imorn. jag måste. jag kom ut i drift igår och vill inte missa mina första samtal. jag vill inte komma efter dom andra. om morfars tillstånd förändras på nåt vis så åker jag dit, men om det fortsätter likadant som nu så måste jag återgå till mina vardagliga rutiner. mamma och hennes syskon får ansvara för vem som sitter hos honom. jag måste inse att det inte finns något jag kan göra, men det är svårt att sitta hemma och veta att han ligger där och kämpar. precis som med mormor så vill jag nu vara hos morfar varje sekund, men jag måste helt enkelt låta mamma och dom andra ta hand om honom.

nu ska jag försöka sova lite.


en oväntad vändning...

när jag precis hade satt mig ner och börjat skriva mitt glada inlägg om arbetsdagen så ringer telefonen och den här dagen fick en väldigt oväntad vändning.
morfar är påväg in till akuten med 40,9 graders feber och krampanfall. inte det avslutet på dagen jag hade väntat mig direkt. det tar ett tag innan han kommer in på akuten eftersom ambulansen måste åka ut och hämta honom i St. Sundby där han bor, så det blir ju sammanlagt ca 6 mil att åka dit och tillbaka. jag försöker att hålla mig lugn och skriva av mig lite. vi skulle mötas upp på akuten kl.20:30, fy fan vad jobbigt det är att bara sitta och vänta! normalt så ringer dom ju när dom är påväg till eller redan är framme på akuten, men än så länge så är dom bara påväg att hämta honom. usch, jag får flashbacks från när mormor var dålig. det var bara 1½ år sen. det är helt sjukt hur allting kan förändras så drastiskt inom loppet av några få sekunder. mormor var visserligen inte lika gammal som morfar, det är trots allt 20 års åldersskillnad mellan dom. så för en vanlig 92-åring som min morfar så kanske det inte är så konstigt om man är lite krasslig. men nu är det ju min morfar vi pratar om. min morfar som har varit sportfantast och super-atlet i hela sitt liv och som sprang i spåret till han var över 85 år. han har bättre fysik än mig som 23-åring och han har ett hjärta starkare än en oxes.
det är svårt att inte tänka på det värsta när sånt här händer, men jag ska verkligen försöka att tänka positivt. för min egen skull och för morfars skull. och för morfars fem barns skull. Lili, Beatrice, Katarina, Göran och Lillian. och för att inte tala om alla hans barnbarn.
jag vill ändå tro att om man verkligen hoppas och håller tummarna riktigt hårt så kan det bli lite bättre. jag tänker fortsätta tänka så, i alla fall ett tag till. beroende på hur länge vi blir kvar på akuten så kanske jag får säga ifrån jobbet imorn. senast vi besökte akuten så kom vi inte där ifrån förrän 04:30 på morgonen, så man vågar ju inte hoppas på för mycket. dom är inte kända för att jobba i ett snabbt tempo där, men man ska vara glad att dom finns i alla fall.

nej, nu måste jag hålla mamma sällskap. och kanske klä på mig lite kläder...

signar ut.
xoxo, Alex.


ojojoj!

ojojoj, vad jag är sjuk! och ojojoj, vad jag måste åka till jobbet! klarade slutprovet igår med 90% rätt. känns hur skönt som helst. mindre kul är det att veta att man idag kommer sitta i driften och ta emot samtal. vad fan ska jag säga? "hej! var snäll mot mig, jag är nybörjare.". tror inte kunderna köper det. det återstår att se om min TL ens låter mig ta samtal idag med tanke på att jag är sjuk och har lyckats tappa rösten någonstans. vet inte var jag tappade den, men jag kan tänka mig att det kanske kan bli lite svårt att kommunicera med kunder utan den. rösten är ju trots allt vårat verktyg. nåja, nu är det dags för mig att röra mig mot bilen. på återséende!

signar ut.
xoxo, Alex.


jag blir aldrig samma från och med du

I'm in love! so true. 

trodde aldrig jag skulle säga det, men jag har åter hittat kärleken i min laptop. igår kväll var jag hos kusse och han hjälpte mig att formatera om datorn. jag sprudlar av lycka när jag märker hur smidigt allt går nu. den är inte längre slö och allt funkar toppen! snabb som en vässla är den, min lilla notebook. :) Windows 7 är skiten! fattar inte riktigt hur dom tänkte med Windows Vista. snacka bigtime failure.
anywho, idag har jag ägnat tid åt att installera allt på nytt. Google Chrome, iTunes, etc. det går riktigt bra, det svåra är att komma ihåg vad jag hade innan som jag kommer behöva nu också. men det blir att prioritera, kan inte ladda ner allt skit jag ser som tidigare för då vet vi hur det slutar.
måste säga (nörd som jag är) att det bästa med W7 är att man får Mahjong Titans! vet inte om det är bra eller dåligt egentligen eftersom jag har en tendens att bli besatt, men det återstår att se om jag kan hantera det eller om nån kommer behöva ta till drastiska åtgärder för att hämma mitt beroende. 

nu ska jag klä på mig och åka ut till kusse för att föra över alla mina foton/filmer samt all min musik från den externa hårddisken. saknar min musik! hann inte med att göra det igår efter att allt var fixat, kom inte hem där ifrån förrän 01:30 inatt. :P men det var SÅ värt! 

I'm off, signar ut. 
xoxo, Alex.

a bit of hot role-play perhaps?

not so hot kanske, men förbannat jävla kul. 

jag har alltid sagt att jag är skadad sen skoltiden när det gäller rollspel/improvisation. för er som inte vet det så gick jag ju då estet-linjen med inriktning teater på gymnasiet, och där ingick en hel del av dessa övningar. en gnutta för många, om ni frågar mig. när man dessutom gick i en väldigt...udda klass med helt galna människor så var det inte det lättaste.
idag stod i alla fall rollspel på schemat och direkt jag fick veta det så vred det sig i magen på mig. som tur var så var det ju inte så som jag minns det då man fick gå upp på golvet själv och inför resten av klassen bara agera, eller rättare sagt improvisera, bara greppa nåt ur luften och agera efter vad man kom på. det må låta enkelt för vissa men jag kan lova er att när man står där med ca 20 pers sittandes i en sluten ring runtom en och du bara ska komma på nånting att göra så står det still. man blir verkligen helt tom. och då menar jag inte lite idé-torka typ av tom utan efterbliven, lobotomi-opererad, "har inte alla chips i påsen" typ av tom. total black-out.

idag körde vi i grupper och låtsades vara observatör, kommunikatör och kund. observatören skulle såklart sitta och observera kommunikatören och kunden i deras samtal och sätt att samtala. den som skulle vara kund fick i hemlighet en uppgift om vilken typ av kund den skulle spela (aggressiv, förtvivlad, stressad etc.) och vad den skulle säga/göra. den som sen skulle vara kommunikatör skulle bara försöka hantera denna kund på bästa sätt. jag som kund skulle vara väldigt upprörd, tårar hade varit ett stort +. jag gick dock inte in fullt så hårt, men nästan. jag började mala på och gav kommunikatören (Emil) ett mer än krångligt ärende som han skulle försöka lösa.

(får inte skriva vad som helst om jobbet så kan inte skriva allt)
konversationen löd nåt i stil med följade: 

Emil - *hälsningsfras*
jag - jag måste få hjälp! jag kan inte ringa! 
Emil - jag ska se vad vi kan göra. vad har du för personnr? 
jag - *uppger påhittat personnr* 
Emil - och vem står abonnemanget på? 
jag - det gör jag. 
Emil - och hur var ditt namn? 
jag - *uppger påhittat namn*, du måste hjälpa mig! jag är hjälplös, jag måste ringa! 
Emil - jag ser här att ditt konto är avstängt pga ej betald faktura. 
jag - va?! vadå?! vad är det som inte är betalt?! 
Emil - *berättar mer specifierat var problemet ligger* 
jag - men jag förstår inte?! vad ska jag göra?! hjälp mig, jag måste ringa! 
Emil - jag kan tyvärr inte göra nåt förrän du har betalt avgifterna. 
jag - men jag kan inte! vad ska jag göra?! 
Emil - det du kan göra är att faxa. 
jag - vadå faxa?! jag har ingen tillgång till fax! 
Emil - okej, då kan du vända dig till närmaste postkontor och posta det till oss. 
jag - men det går inte! jag bor 5 mil från närmaste postkontor! 
Emil - du har ingen möjlighet att ta dig dit? du har ingen bil? 
jag - nej, min man har jour och han har bilen. det är fem mil till närmaste postkontor! 
Emil - ehm, okej...du kan inte gå dit? 

efter det brast jag och även dom andra ut i gapskratt. Emil greps av panik och bad alltså kunden att gå 5 mil. hade detta varit på riktigt så hade det nog inte varit så populärt. det var ett av många skrattfyllda tillfällen idag. sammanfattningsvis grymt kul dag! 

nu är det helg vilket känns helt underbart! jag ska ta och slänga i mig lite mat och sen dra hem till Martin. han ska installera Windows 7 på min laptop. fuckin' awesome! äntligen slippa detta sega jävla Vista. det är skit! senare kanske det blir myskväll hos Sara. det återstår att se hur kvällen slutar, man vet aldrig!

kanske återkommer, vem vet. ;) 
signar ut! 
xoxo, Alex.

the beat is my remedy

jag pissar på min läkare just nu. okej, kanske lite brutalt sagt, men det är inte långt ifrån sanningen. jag har haft ont i halsen i två veckor nu. normalt sätt har jag aldrig ont i halsen i mer än 3 dagar så länge det inte är något som måste behandlas medicinskt. jag ringde läkarn idag då jag vaknade imorse och inte kunde svälja, därav heller inte äta. jag fick tid kl.13 idag. dom gjorde en odling men kom fram till att "det är ingenting". vadå ingenting!? varför har jag då ont!? i vilket fall som helst så sa läkarn åt mig att det inte fanns något han kunde skriva ut och att det enda jag kan göra är att vänta tills det går över. vad får honom att tro att det ska gå över? det har ju inte gjort det än, och det har gått två veckor. hur som, jag får alltså inte dansa förrän det här är över och god knows when that's gonna happen! jag blir tokig, jag vill dansaaa.

jag har i alla fall betalt kursavgifterna idag. smart som jag var så hade jag inte tänkt på att dom två disco-lektionerna jag ska gå räknas som två kurser vardera eftersom passen är 2h långa. detta innebär alltså att jag nu ska gå fem kurser istället för tre, så istället för 2000kr så blev jag nu 3000kr fattigare. but that's cool, it's all worth it! jag tränade faktiskt i måndags. kanske inte någon brilliant idé, men jag behövde det verkligen. hur sjuk jag än är så mår jag så mycket bättre av att dansa. även om det gick bajs. första lektionen på terminen går alltid illa, men fr o m nästa vecka (om jag är frisk) så kan det bara gå bättre och bättre. när jag stretchade i måndags så chockerade jag mig själv. hel-ve-te vad vig jag var! jag var verkligen överrörlig. jag har alltid varit vig men i måndags var det sjukt, jag kunde tamejfan böja mig hur som helst. jag gillar't. hoppas bara inte att jag jinxar mig själv genom att säga det.

imorn är det tillbaks till jobbet. känns inte så jävla bra att jag missade en dag pga något som doktorn anser vara "ingenting". men jag ångrar ändå inte att jag kollade upp det i fall det skulle ha varit något som behövt behandlas. 

nu känner jag att jag bör runda av och fokusera på något annat. checka bilderna från helgens tvådagars på foto-bloggen.

signar ut! 
xoxo, Alex.

söndagsångest?

nej, inte idag. jag har haft en grymt kul helg! tvådagars - SÅ värt det. 



en ny vecka väntar. min korvstoppning fortsätter. jag hoppas verkligen att det känns bättre den här veckan som kommer och att en del saker kommer att klarna upp. alla i gruppen känner sig stressade och förvirrade just nu och med all rätt efter det dom tvingar på oss. det är inte att leka med. men jag tänker inte ge upp, jag tänker klara mig igenom detta så jag kan skratta åt det sen. 

nu plingar mat-klockan vilket innebär att min fläskpannkaka är färdig. det blir en väldigt smarrig matlåda imorn. :) och på tal om imorn så blir min äldsta lillebror tonåring då. herregud vad tiden går fort! jag ska kirra present och åka dit och käka någon dag, vet dock inte vilken det blir än. sen börjar även dansen på allvar också. jag kommer dansa måndag, onsdag, fredag och har tänkt gymma tisdag, söndag vilket innebär att jag kommer ha fredagar och lördagar fria. det är ju trots allt då saker och ting händer. det ska bli skönt att komma igång och i form igen. kan knappt bärga mig tills kilona börjar trilla av mig! har redan lättat ett kilo, men det vet jag har med jobb-stressen att göra. men det är i alla fall ett kilo mindre, så en bra början tycker jag allt att det är. och med tanke på att jag ska dansa både medel och avancerad disco nu så lär det nog inte bli så svårt att tappa några kilo till. sen är det streetjazz på schemat också, svinkul! :D 

nej, nu känner jag hur min mage skriker efter fläskpannkaka så jag ska ta och äta. sen återstår bara en dusch och sen bums i säng! 

signar ut. 
xoxo, Alex.

all the crazy shit I did tonight, those would be the best memories...

sitter och funderar på om en tvådagars var en bra eller idiotisk idé. grymt jävla kul är det, men att vara bakis och stupfull på samma gång är en galet knepig känsla. om du tänder på annorlunda, testa den.

det sitter ett fyllemongo i min soffa och käkar kebab. min tank går fortfarande på Donken. vad är det, typ 10h sen jag tankade på där? min mage gillar inte mig. den har vrålat på mig konstant i typ 2h nu, men jag har inte hört pga all underbar hög musik. jag gav den några redbull-vodka men det dög ju uppenbarligen inte. otacksamma jävel, bara det kostade mig 200:-, sen allt annat skit man har hinkat i sig har ju inte heller varit gratis. berättade jag att jag brände 700 spänn på systemet igår? antagligen inte eftersom jag inte bloggade igår efter att jag hade varit där, men kan ju vara kul att veta. helt sjukt. men ännu sjukare var det att vi drack upp allt igår kväll också. det säger väl typ allt om hur gårdagen yttrade sig och hur man mådde idag. varför man sen kommer på tanken att göra samma sak idag igen, det har jag inget vettigt svar på.

skulle inte ha festat nån dag den här helgen. ibland lyckas man. fy fan vad min säng är skön!

spontanis

hejsan hoppsan! ...eller snarare hoppsan hejsan!

här går det undan må ni tro. fick sms på jobbet från en viss person som kände suget efter alkohol, så alkohol får det bli. lyckades dra ihop ett drös med folk så nu vankas det partaj här. ska alldeles strax dra iväg till systemet med Saris, sen är det bara att köra. vi får se hur kvällen slutar, nu är det dags att tagga! 

signar ut. 
xoxo, Alex.

fuldans

innan ni börjar läsa så klicka här och kolla först. det är den absolut bästa sidan av mig. ;) och glöm inte att testa att klicka på dom olika alternativen under.

blogga var det, ja. hej på er! 
idag har jag jobbat, säkert till allas stora förvåning (sarkasmen flödar här för er som inte förstod det). jag behöver helg, BIG time! 

jag var på dansstudion i några timmar och hängde idag. jag kommer gå tre danskurser den här terminen. disco medel, disco avancerad och streetjazz. kommer bli fuckin' awesome! sen är det bara gymkortet som ska kirras också så är jag ready to go. 

det får nog räcka så för idag. har tagit min sömntablett och med tanke på att jag ser dubbelt nu så är det bara att konstatera att den börjar få full effekt. så dags för mig att gå till kojs, nattinatt på er! 

signar ut. 
xoxo, Alex.

no time

skulle ha bloggat idag men drabbades av tidsbrist. det kommer ett ordentligt inlägg imorn istället, det lovar jag. för övrigt så har jag sett en hår-pizza idag. godnatt!

RSS 2.0