sometimes you just have to let it all out. 'cause hey, guess what? I'm only human.

känner mig allmänt förvirrad just nu. besviken, irriterad, trött. 

mest bara förvirrad. kanske för att allt jag normalt tycker om bara känns skit.
dansen är ett redigt exempel på det. dans ska vara glädje för mig, jag vet inte vad som har hänt. hade verkligen laddat till tusen och var så pepp på att komma tillbaka, dansa och ha kul och kanske försöka börja tävla igen. nu? not so much. det enda jag känt den här terminen har varit konstant motvind, och så har jag aldrig känt förut. vet inte om det beror på att jag inte har kunnat vara närvarande pga jobbet och att jag känner mig helt efterbliven och fullkomligt kass när jag väl är där. kan vara en bidragande orsak kanske. sen är inte jag den som snappar upp en hel koreografi på en lektion, det har jag aldrig varit, så det kanske inte är så konstigt att jag känner mig stressad över dansuppvisningen i helgen. jag HATAR att ligga efter, att inte hänga med och se hur alla andra kan och inte jag. visst, alla är olika, men hur dålig kan jag ha blivit egentligen? vill inte ens spekulera i det. jag ska bara försöka överleva helgen, that's all. jag vill se fram emot den här helgen så fruktansvärt mycket! dansuppvisningarna brukade vara det allt kretsade runt och det borde det vara nu också. nånstans på vägen vart det fel, och jag vet inte vart. 

vad mer då? jobbet behöver jag inte gå in på. det är ett jobb och jag ska vara glad att jag har det.

vännerna. ja, jag ser ju tydligt vilka som verkligen är mina vänner. vilka som anstränger sig och visar att dom menar allvar, och så dom som jag inte riktigt fattar vad dom håller på med. dom som märker att jag mår dåligt och som är noga med att tala om för mig att "jag finns här". det kan vara det mest väsentliga när det gäller vänskap; bara att veta vem man kan vända sig till om det behövs. ofta kanske man inte behöver vända sig till nån, då räcker vetskapen att dom finns där. många påstår sig finnas där, men jag är inte dum. finns dom där så ska det inte finnas nån tvekan.

kanske funderar jag för mycket. kanske borde jag bara skita i allt, le och försöka lura kroppen som mamma alltid säger att jag ska göra. dessvärre köper jag inte det där. jag kanske lyckas lura dom i min omgivning att jag mår bra, men hur ska ett leende kunna få mig att tro att jag är glad när jag mycket väl vet hur det verkligen är? det går inte ihop.

fan, positiva klubben här, verkligen. om nån känner för att dra med mig på nåt kul, feel free.
tja'rå!

I wanna know your name

god kväll folket! 

helt okej helg, ey? jag tycker't. jag har fått träffa tre av dom bästa människorna som finns. det finns ju fler, don't get me wrong, men dessa tre gör mig hel. dom är "hemma" för mig. vi har hållit ihop så många år nu att jag har tappat räkningen. gemenskap, minnen, känslor, allt har vi ihop. bara kärlek till er, ni vet hur speciella ni är!
idag har jag varit hos farmor och farfar. jag tror inte jag har sagt det förut så lika bra att säga't nu: jag har världens bästa farmor och farfar. det gör ont när jag tänker på hur det skulle vara utan dom. dom gör allt för mig. idag fick jag en julgran av dom, eftersom jag inte har råd med en själv och dom tycker, precis som jag, att jul är inte jul utan en julgran. glad är jag att jag har dom, imorn ska jag till dom och äta mat. farfar är snäll och hämtar mig när jag lämnat in bilen för att få framrutan bytt.

på tal om bilen, kanske inte har berättat vilken helfestlig jävla månad detta är. först, för flera veckor sen, märkte jag att glaset på ena dimljuset var kaputt så jag åkte in till Renault för att kolla läget, kostnaden att byta osv. hela lyktan måste ju bytas, som jag redan visste, men så säger killen "...och så säljs ju dom där rackarna bara i 2-pack också". precis som om det kom som en överraskning för honom? 4238:- skulle det i alla fall gå på att byta den där jäveln. sen så var jag ju och tvättade bilen i en sån där gör-det-själv-hall som jag nämnde för nån vecka sen. efter att vi hade tvättat bilen upptäckte vi en spricka i framrutan. självklart var ju sprickan så pass så lång så den inte skulle gå att laga sådär som man ser på tv där dom sätter på en sugplopp och sprutar in sånt där medel. nej, hela rutan måste bytas ut. 2550:-, boom boom POW! god jävla jul. så det är vad jag kommer spendera mina slantar på i jul. familjen, jag kommer sticka raggsockor till er så ni behöver inte vara oroliga över att bli julklappslösa.

nog av negativitet nu då.
har officiellt joinat stationär-klubben. hej hej! måste säga att det är rätt okej ändå. bortsett från att den står där den står så fungerar den prima. så grymt mycket snabbare och för att inte tala om rymligare. nu kan jag ha kvar alla filmer som jag hade tänkt ta bort bara för att laptopen inte pallade trycket. det var laptopen det, det här är rediga grejer. dock blir jag nog inte bli så långvarig i klubben ändå, det lär nog införskaffas en ny lap inom en ganska snar framtid.

nu är min lägenhet julpyntad och har mysfaktor 5000+, som utlovat. übertrevligt har jag det! det enda som saknas är sällskap, men man kan ju inte få allt här i världen.

btw, innan jag avslutar så vill jag passa på att gratulera Rebecka som andra året i rad kammade hem titeln som Svensk Mästarinna i street. förra året var det junior-mästare, i år tog hon hem högsta klassen 16+. fuckin' AWESOME! street-SM gick av stapeln nu i helgen i Söderhamn och som alltid så rockade Let's Move dansgolvet.

dag för mig att dra.
tja'rå!

walkin' in a winter wonderland

god "morgon"!
jag ska fatta mig kort.

fredag:
jobb 09:00-16:00. chefen bjussade på adventsfika. värt.
hemmafix 16:30-18:30. gav dock inget resultat. skulle julpynta men sköt upp det till idag.
dansskolehäng 18:30-19:00. Freja var bedorande som alltid och fann kärleken i mitt chockrosa iPhone-skal.
upphämtning av privatperson/parkeringshäng 19:00-20:10. Sara hittade inte kundvagnspillidutten.
handling 20:10-21:10. samlade vuxenpoäng på extrem nivå med ShopExpress.
middag 21:10-22:00. alla tycktes ha fastat under dagen och fick sitt första "riktiga" mål mat.
resterande timmar på dygnet behöver vi inte gå in på.

lördag:
uppvakning/bloggning/slösurfning 10:00-11:00. lyckats bra so far.
julpyntning 11:00-13:00. min lägenhet ska få mysfaktor 5000, om inte mer. bilder kommer.
begravning/återupplivning 13:00-16:30. ska begrava min knappt 2 år fyllda laptop som har krashat för sista gången. välkomnar mig själv till stationär-klubben. hej hej, det var länge sen!
upphämtning av privatperson 16:30-17:00. plocka upp Werre, parkera bilen i det underjordiska garaget och promenera mot destination Gredby. tjejkväll hos Martina!
tjejkväll 17:00-??:??

söndag:
to be continued...

ha't bra. tja'rå!

jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv...

vissa dagar måste jag verkligen intala mig själv det. idag var en sån dag. bara jag öppnade ögonen så kändes allt bara sååå jävla fail, och inget hade ens hunnit hända. jag kände mig bara så förbannad medsamma jag vaknade. antar att det är så det blir när Alex inte får festa på en fredag som hon är van vid...

men snart blir det ändring på det, jajemen. jag säger bara: 27:eeeee! det är visserligen en lördag, men anywho. 3 vrålsnygga brudar, och så jag då(ha ha). allt kan hända, ingenting är omöjligt. vi har i alla fall alla förutsättningar för en awesome evening. jag skulle bli riktigt förvånad om det blev annat, since it's what we do best.
sen har vi ju den 4:e då, som jag ännu filar på och försöker få ihop. Eskilstunas största klubbkväll på Lokomotivet. kan bära eller brista? Martina kanske är på, om det är några bra dj:s dvs. hur jag nu ska veta vad som klassas som bra i hennes lilla psych-trance-värld. :P det blir nog bra! det ska i vilket fall som helst vara 7 dj:s, varav 2 av dom är från Stureplan. dom borde ju inte vara helt kassa.
sen har vi ju den 10:e också! :D herregud vad jag har och se fram emot. då är det Harry's som gäller. dansdansdans, mhm. fan vad grymt, nu blev jag lite glad! dags att byta ämne innan jag blir allt för upphetsad.

idag har jag varit så oförskämt överambitiös att jag har hyrt en gör-det-själv-hall och vänt ut-och-in på Clion. (hej, jag missbrukar bindestreck!) bra blev det, hur som haver. ren så in i bomben, både ut- och invändigt. tvätta utsidan är ju en sak men jag dök in och gick loss med dammsugaren ordentligt där inne. luktar gott.

från det ena till nåt helt annat: hur FAN kan man forma en tvål såhär?

jag har sagt det förr och jag säger't igen: asiater är fan övernaturliga. det skulle inte förvåna mig ett dugg om det visade sig att dom är utomjordingar.

nä, nu ska jag och mitt feta arsle surfa vidare i cyberspace.
tja'rå!

"du har plats 119 i kön..."

visst är det kalas att ringa försäkringskassan? den här gången fick jag åtminstonde plats 119, förra gången var det plats 156. det går framåt! nu är det i alla fall gjort och förhoppningsvis dröjer det ett bra tag innan jag behöver kontakta dom igen.

så, hur är läget? jo tack, ska väl inte klaga. gymmade idag, vilket jag ska göra varje dag den här veckan utom fredag eller lördag. har inte bestämt vilken dag jag vill ha ledigt än, väntar med att bestämma det tills jag vet vad som sker i helgen. duktig är jag i alla fall som har kommit igång med träningen igen. och nu är det stenhårt som gäller, inget annat tillåtet.

om jag ska berätta vad som hänt sen sist då.
i fredags åkte jag hem från jobbet och var mentalt inställd på alkohol. det blev mjölk. det blev en lugn fredag vilket jag inte är så van vid. lördagen blev desto livligare. först var det gym, sen blev det en spontanis till Filial på kvällen. förfestade med Sara, Jonte och Towe innan vi satte oss i taxin mot krogen. det var tydligen gaykväll men kul hade vi ändå! en och annan shot och sen var det dansdansdans, just the way we like it.



resten av veckan då? tja, det blir väl jobb, gym, jobb, gym, jobb, gym och jobb. och så lite gym. jajemen!
kanske hörs imorn.

pöss & kläm!

jag saknar...

#1. när mina ögonvitor faktiskt var vita


#2. sol & värme, att vara brun och smal


#3. ut och fota utan att behöva ha 5 kg kläder på sig och pulsa genom snö


den här lägger jag bara ut för att jag tycker den är cool och för att det är jag som tagit den. :P


vad har hänt idag då?
blev skitnervös när min chef kom förbi och sa att hon ville prata. hade dock inget att vara nervös över, hon ville bara meddela att mina TL var väldigt nöjda med mig och att jag har väldigt bra statistik. suck on that! :D sen fick jag en guldstjärna av en kund också, vilket är sällsynt med tanke på att dom som ringer har ett problem och inte  alltid är så trevliga.

imorn är det fredag, sista jobbdagen för veckan. sen är det HEEELG! Sara och jag håller på att koka ihop lite rackartyg. nåt som är helt gratis och infattar alkohol, en rakapparat och kanske två mikrofoner. det ni. ;) det är ju helg vafan, och synd är det att det bara är helg en gång i veckan! men så lever man bara en gång också så det är bara att ösa på.

just nu är mamma mitt ute på havet, nånstans mitt emellan Sverige och Finland. hon unnade sig en tvådagarskryssning nu när allt med begravningen är över. det tyckte jag hon gjorde rätt i. och från hennes sms att tyda så är hon väldigt nöjd. hon har tydligen tre karlar utklädda till präster som bjuder henne på vin och drinkar. jag skulle inte klaga.
sååå anywho, jag har invarderat hennes flotta trea på 83 kvadrat och bjudit över två bröder som sitter i soffan och kollar på You, Me & Dupree. jag har tagit mitt nattinatti-piller lite väl tidigt ikväll känner jag och nu börjar jag se dubbelt. får se hur länge jag klarar att hålla ögonen öppna, jag lär sova där jag landar. :P

btw, när jag läste Johan's blogg idag så nämnde han den där enorma Coca Cola-lastbilen som brukar vara med i julreklamen, med alla dom där lysena på. då kom jag på att precis en sån drog förbi mig när jag körde ut från Kungsör igår påväg hem från jobbet. klockan var ca 20:25, och den gick inte att missa. då skulle man ha haft kameran där, har en känsla av att jag inte lär se den igen. det var en sån där "once-in-a-lifetime-experience".

nääh, nu känner jag att det börjar bli jobbigt att stirra på den här texten så jag rundar av.

tja'rå!

hahaha!

"penis- och klimakteriebesvär drabbar många kvinnor"...

aa, det var vad jag hörde. men man hör väl vad man vill höra, I guess.

"PMS och klimakteriebesvär drabbar många kvinnor" var dom korrekta orden.
passar lite bättre när man tänker efter, ey? undrar om detta är ett bevis på hur desperat man är. jag vill säga nej, men jag gillar inte att ljuga. let's leave it at that.

tror det börjar bli dags för mig att runda av. visst, det är lyx att ha sovmorgon hela veckan och inte börja jobba förrän 11:30...men så jobbar jag ju till 20:15 också, så jag känner att det blir lite plusminusnoll där. men inte fan klagar jag, jag är en glad jävel som alltid.
jag har även en träningsvärk som inte är av denna världen, och tacka fan för det så som jag kämpade på gymmet igår. jag gick/joggade 10 min och sprang 10 min(om jag andades efteråt är en annan femma), sen körde jag styrka i 1h. och inte sådär bekvämt, lättvikt utan mer som "hej-jag-kör-tills-jag-dör-och-mina-lämmar-trillar-av" typ av styrka. så om jag inte hade haft träningsvärk idag hade jag inte bara varit besviken utan även deeply disturbed. jag förtjänar att ha ont. JAJEMEN!

nu ska jag inta soffan och förmodligen även somna där. älskar att somna på soffan framför tv:n för att sen vakna mitt i natten och förflytta sig till den gudomligt sköna sängen. bara för att jag har sovmorgon. gillar't.

tja'rå!

music make you lose control

tjenare folket!

vem har haft en super helg? this fucker right here! jajemen.

en lördag i Sporthallen. dans, musik, prickar, pallplaceringar, discokulor. dessa små underbara ord som för vissa kanske inte betyder ett skvatt, men som för en tävlingsdansare är ljuv musik för öronen. en mycket bra tävling var det, alla kämpade verkligen på superbra! alltid lika givande bara att vara med, stå och titta, skrika och peppa alla duktiga tävlingsdansare på dansgolvet. hela Sporthallen sken upp i lördags. inte bara för alla fina dansdräkter klädda med strass utan även för all stjärnglans och utstrålning som dansarna bjuder på! underbart att se, verkligen. jättekul att få vara där, hjälpa till att sminka och bara få se alla göra det dom älskar mest.


såhär snygg blev Julia när jag var klar med henne. POW!

vill gratta alla duktiga Let's Move:are för deras grymma insatser och för alla prickar och pallplaceringar. ett x-tra stort grattis till Jonna Ohlsson som sopade golvet med hela sin klass, tog hem hela skiten och gick upp i SuperStar! en värdig 1:a plats indeed.


grym tös detta!

för övrigt skitstarkt jobbat av mig och sitta här och drömma mig bort och inte göra mig i ordning för att åka till jobbet om 15 min. inga lökpass denna vecka, 11:30-20:15. vi kör hårt! ;)

tja'rå!


we're gonna keep dancin' after they all go home

aa, tja!

visst är det kul att jag anser mig själv vara för bra för att blogga? jajemen.
haha! nääh, skoja bara. sarkasmen flödade en aning. jag har faktiskt INGEN ursäkt till varför jag inte har bloggat. skulle tippa på att det var i helgen jag bloggade senast, om mitt lilla missöde där.

vad har hänt sen dess då?
jobb såklart.
mina ögon är fortfarande fucked för er som undrar. ringde sjukrådgivningen i söndags, skulle kontakta läkaren efter tre dagar om det inte hade lagt sig. and so I did. kom till läkarn igår och han var väl lite bekymrad. sa samma sak som dom andra, att det kommer dra sig tillbaka. det kommer dock ta ca 2 veckor, kroppen äter upp det. men det är ju typ som ett blåmärke fast på ögat, när det röda drar sig tillbaka kommer ögonvitorna bli blå/gröna. just nu är dom typ gula i kombination med det röda. jag ser ut som en one-man-freakshow, utan att överdriva. läkaren tyckte dock att vi skulle ta en massa blodprover för att se om jag har fått en blödning(?!). för all del, vräk ur dig något så lättsamt som "blödning" och låt mig vänta två dagar på svar. den där läkaren alltså, vilket jävla spån...

det här var för tre dagar sen, det är aningen lindrigare nu.


nu till det roliga: helgen!
imorn efter jobbet åker jag direkt till dansstudion för att fläta en massa hår ihop med Sara, för på lördag är det STOR tävling i Sporthallen. och då menar jag STOR! hela Sveriges dans-elit kommer vara på plats och tävla om pallplaceringarna och dom eftertraktade disco-kulorna. det är rikstävling i både disco och street så alla klasser är med och det kommer hålla på till sent på kvällen. kanske t o m inpå natten. jag och kameran kommer vara på plats framför dansgolvet. jag ska även hjälpa till med hår och smink för dom som behöver. kommer bli grymt! dans är verkligen livet, och tävlingarna är dom stora höjdpunkterna.

TAGGA TILL TUSEN!!! <3


nu ska jag ta ett chillpill och varva ner innan jag går och lägger mig.
tjarå!

RSS 2.0