firstclass weekend

hejhej, här ligger vi efter ser jag. 

nåja, jag har i alla fall haft en toppenhelg so far. igår kväll var det lyxig tjejkväll med Annis, Majjan, Martina och Werre. det blev tjejiga drinkar och diverse annan alkohol, och så tacos såklart! en riktig höjdarkväll. ♥


idag har jag och Annis, som har slaggat hos mig, varit på Tuna Park och kikat/fyndat på slutrean. Annis gjorde största fyndet, nämligen 3 toppar för 150:- på BikBok. jag hittade en själv också, men det är en hemlis. så schhh! ;) efter att vi hade tittat på det vi ville så åkte vi hem och lagade en god och nyttig lunch, nämligen kycklingsallad med feta. det blev supergott! 
nu sitter vi och slappar i soffan och kollar på Crocodile Dundee. kul film! imorn får vi se vad vi hittar på för rackartyg. sammanfattningsvis så har det varit en mycket bra helg. jag har saknat att umgås med min bästa Anna-Karin! jag hoppas vi kommer kunna ses snart igen, annars blir jag helt enkelt tvungen att flytta till Sthlm. punkt slut. varför inte, egentligen? jag tror jag skulle smälta in och bli en bra 08:a. jag tycker Sthlm är mysigt. som sagt, vi får väl se hur framtiden ser ut för min del.

tja'rå!

this is how we do it

den här helgen har spenderats mestadels på dansstudion då det har varit kick-off. nu i veckan är det kursstart och med en liten tjuvstart på det hela så är nu alla dansare fit for fight. jag kommer att dansa 9 kurser vilket innebär att jag kommer dansa alla dagar i veckan utom lördagar. det känns skitkul och jag hoppas att den känslan håller i sig för det är en hel del pengar jag investerar i detta. men jag ska ligga i hårt för att komma tillbaks till där jag en gång varit dansmässigt, så som jag var precis innan jag tog mitt fullkomligt idiotiska uppehåll. när jag var som bäst. det kommer bli hård träning. blod, svett och tårar för att säga det minsta. meeen, jag klarar't. 

jag har trots kick-off:en och gårdagens disco-kväll hunnit med att gymma, och det är inte illa. sen har jag, tro't eller ej, en ömmande träningsvärk i armarna efter att ha gått och burit runt på världens sötaste 8-månaders bebis. hon är dock liten för sin ålder. sen är hon så gosig och så underbar så det är mödan värt! jag är seriöst bekymrad över hur det ska gå när jag själv ska få barn för jag har då aldrig sett nåt sötare än Freja. alla kattungar och hundvalpar i världen kan inte slå hennes sockersöta utseende och charm. jag är rädd att jag ska tycka mitt eget barn är fult i jämförelse. åååh, gose! ♥ 

här kommer en liten sammanfattning av helgen i bilder. :)









hej hopp, dags för mig att dra!

OMGOMGOMGOMG!!!

♥♥♥ Stadion, 22 juni ♥♥♥


"yes, I am...assholefaceman!"

jag var bara tvungen att klämma in den för den är så himla kul! är det nån av er som sett filmen "The Love Guru" med Mike Myers? den människan är ju bara så jävla kul! först Austin Powers och nu Guru Pitka. HUMOR! en stenhög sports-kommentator har fallit tillbaka i sitt drogmissbruk och får frågan "you're back on drugs, aren't you?", varpå han glatt svarar "yes, I am...assholefaceman!". jag garvar sönder varje gång, så sjukt kul! ni kan ju kolla själva, här har ni klippet: 



idag var jag på Sesam och skulle förnya receptet på mina mini-piller. jag har "bara" väntat en vecka på att få komma dit. dom måste ju tydligen göra en uppföljning och kolla blodtrycket varje gång pillren tar slut innan dom kan skriva ut nytt recept. sååå, jag hade tid till kl.8 imorse. ni känner ju mig, jag går inte gärna upp en minut tidigare än nödvändigt. inte ens om det är livshotande. jag lyckades i alla fall pallra mig upp ur sängen och ta mig dit. 
07:50 anmälde jag mig i receptionen och fick sätta mig i väntrummet (det där väldigt uppiggande väntrummet jag bloggade om tidigare). när klockan var 08:10 och jag fortfarande inte hade blivit inkallad så gick receptionisten av en tillfällighet förbi mig och vräkte ur sig "just ja, jag kunde inte hitta nån bokning på dig. du ska nog vara en våning upp." och så knallade hon vidare i korridoren. oh, really?! du kunde inte ha lagt märke till det när jag anmälde mig i receptionen? så jag släpade mitt trötta arsle en våning upp. väl där sa den receptionisten att hon jag skulle besöka nyligen hade ropat upp mig. när jag äntligen fick komma in till henne så förklarade jag varför jag var sen.
när jag sen förklarade mitt ärende så säger hon "jaha? ja, dom mini-pillren är helt slut i hela Sverige. dom beräknas komma in i lager till slutet av februari...". det där besöket gick ju bara bättre och bättre! efter ett tag frågade hon mig om jag inte skulle vara intresserad av att sätta in en p-stav istället så jag skulle slippa att knapra piller. visst, tänkte jag, varför inte? den kan dom sätta in när som helst sa hon. men sen var det ju haken, att det skulle kosta mig 1100:- direkt för att sätta in den. dom pengarna hade jag dessvärre inte på mig just då så jag sa att jag skulle återkomma när det blev aktuellt. det var det. jag har alltså kommit dit HELT i onödan. inga nya mini-piller fick jag och hon hade inte ens behövt kolla blodtrycket då mini-piller inte påverkar blodtrycket. det är det bara p-piller som gör. tacka fan för det! jag kom helt av mig pga hur meningslöst besöket hade varit så jag bara gick därifrån, utan att betala. hahaha! där fick dom. nåja, jag kommer säkert få hem ett inbetalningskort om så är fallet att jag borde ha betalat. men det tar vi väl då i så fall. 

det var väl typ det som har hänt mig idag. nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på en bra film.
tja'rå!

världens mest uppiggande väntrum? nja, sku...

img_7706 (MMS)

världens mest uppiggande väntrum? nja, skulle inte tro det.


jag har alltid varit så irriterad över att...

jag har alltid varit så irriterad över att det inte har gått att mobil-blogga, men nu är det löst sörrdö! :)


dance - 'cause it's the only thing we know

jag hade en jättetrevlig och framför allt mysig kväll igår. tacos, gamla dans-dvd:er, spökhistorier, massa skratt och allt detta med dom bästa av människor. ett helt underbart gäng dansare. ♥ det kommer garanterat upprepas! 

idag har jag varit sängliggandes. eller aa, egentligen soffliggandes om det ska vara korrekt. hoppas på en bättre dag imorn. jag blir väldigt arg när jag känner att mina halsmandlar är svullna och att en stickande känsla börjar uppstå i halsen. nästa veckan startar dansterminen och jag vill verkligen inte vara sjuk då! jag kan inte minnas ett enda tillfälle sen 2004 när dansskolan öppnade då jag inte har varit sjuk vid kursstarten. det är helt sjukt! har det inte varit förkylningen från helvetet så har det varit antibiotikakurer eller koma. väntar på att denna hemska rutin ska brytas. nåja, jag tar min kopp te och hoppas på att det vänder. 

nu ligger jag och kikar på "Rum för en stjärna" med Simon och Thomas. jag älskar dom där två! dom är så gay, fab och glam. och framför allt roliga! jag var riktigt arg tidigare ikväll då det som vanligt bara visas fatcamp eller matlagning på alla kanaler. när det ÄNTLIGEN var över, ja, vad bjuds det på då? handbolls-VM. behöver jag säga mer? man undrar ju vad det är för stolpskott som väljer programmen. det som gör mig mest förbannad är att dom envisas med att ockupera ordinarie programtid med sport. vafan har dom då sportkanalerna till?! dom visar ju inte direkt Big Bang Theory på sportkanalen så varför ska dom visa den där jävla sporten på dom vanliga kanalerna? nej, fy fan... 

nu ska jag kika vidare.
tja'rå!

there's nowhere else to go, I hope that you'll stay the night

trevligt med helg, tycker ni inte? :D

den här dagen har varit den längsta jävla dagen i mitt liv! dom där 9,25h på jobbet kändes som en jävla evighet då det har varit kö sen klockan nio imorse. när jag loggade ut vid sex, då det normalt brukar vara hur lugnt som helst, så var det fortfarande kö. och Emelie, den tokfan, erbjöd sig att jobba övertid till 20:15! jag säger då det... skönt är det i vilket fall att det är helg och jäääääävlar vad jag ska njuta av varje minut. det kommer bli en bra helg känner jag!

ikväll har jag bara tagit det jävligt lugnt. (observera att "jävla/jävlar/jävligt är 'word of the day' idag") jag tror inte jag har uppskattat en helg så mycket någonsin som jag gör idag. den här veckan har bara varit ett stort blä. det har känts tungt, och det finns det en orsak till det också. jag behöver inte gå in på detaljer men jag kan säga så mycket som att jag har förlorat en av dom bästa arbetskamraterna jag någonsin har haft. det är inte detsamma utan Jessica, det visar sig tydligt direkt jag sätter mig ner och loggar in. det är tomt och jag saknar henne. tur är det i alla fall att jag har några till som förgyller dom långa och tunga arbetsdagarna. 

imorn ska jag hårdträna, och när det är avklarat så blir det en visit till farmor och farfar. 

och på söndag, då ni! då ska jag ha myskväll med ett gäng härliga dansare från Let's Move. vi ska laga tacos, mysa och ha det riktigt bra tillsammans. jag längtar! <3

jag avrundar det här inlägget med en bild på en random sminkning jag gjort. jag tror det är från nyår. på tal om smink så ska jag inviga min UD<3NYC-kollektion imorn. wiiieee!
nu ska jag nörda vidare på CityVille. 
tja'rå!

hej

när jag var hemma en snabbis tidigare idag för att hämta lite saker så lyckades jag i sista sekund greppa kameran och fånga den vackra kvällshimlen på bild. dessvärre får den inte ut sin rätt då min kamera är kass, färgerna var helt fantastiska! men ni får i alla fall en bild över hur det såg ut. vajert! 



idag gick jag och mamma en promenad runt stan, och det blev även en fika på Tingsgården. att umgås med sin mamma är grymt underskattat. åh, vad jag älskar henne! hon är helt klart bäst.

jag kom precis fram till att jag inte har nåt mer att berätta. nåja, desto mer till nästa gång.
tja'rå!

I've been a bad bad girl

smisk på mig för att jag inte har bloggat. men ni vet hur det är, jul & nyår och allt det där, vem fan har tid? 

jag har tränat typ varje dag den här veckan. är grymt stolt. she's getting her groove back, oh yes. idag var Elin med mig, suuupertrevligt att ha sällskap! vi drog en spontanis och körde myskväll med tacos och Big Bang Theory. kan inte bli mycket bättre om du frågar mig. eftersom hennes päron bor ute i St. Sundby så tog vi även det storslagna beslutet att hon ska slagga här inatt eftersom hon ska med mig och träna imorn också. så jävla kul är det inte att åka lantbuss. been there, done that. vi är övertrötta och skrattar åt vad som helst, typ korvsnuttar och sånt. 

vad har hänt sen sist då? summering (för att göra livet lite mindre jobbigt):
nyår. maxat. fylla. dans. träning. värk. träningsvärk. livsfara. livsviktigt. tonårsfasoner. musik. kärlek.  

typ så. den där vännen som jag trodde var just det; en vän, visade sig vara nåt helt annat. nåt som jag inte kan sätta fingret på. kan man inte ta kritik så ska man heller inte be om den. och att inte kunna respektera andras åsikter och förstå att det finns flera synvinklar på saker och ting, not so good either. det gör det svårt för mig att vara en bra vän, sorry. men som jag alltid sagt: vänskap går från två håll. det är ge och ta som gäller. vill du bara ta så tänker jag sluta ge, så enkelt är det. jag tänker inte vara nån periodskompis längre. fuck that. 

nu ska jag joina Elin i soffan igen. Snuten i Hollywood 3 har jag hört.
tja'rå!

RSS 2.0