det rullar på...

ja, som ni ser så gjorde jag det lätt för mig och slaffsade upp den gamla designen tills den nya är klar. försöker som sagt få den nya bloggen på fötter, och jag hade tänkt börja på den nya designen imorn. får passa på nu när man är ledig från jobbet. tacka vettja påsklov! jag går inte i skolan men tack vare mitt jobb så har jag också turen att få njuta av lite ledighet. och tro mig, den kunde inte komma lägligare.

om ni har några åsikter, vad som, så är det bara att slänga in en kommentar. ni får gärna komma med tips om vad ni tror skulle passa på den här bloggen rent designmässigt. ni som känner mig vet ju vad jag gillar och speciellt vad som passar mig så det är ju ett bra tillfälle att få säga sin åsikt. feedback är alltid kul!

nu ska jag dricka mitt te innan det blir kallt, men vi ses snart igen!

signar ut.
xoxo, Alex.

ännu en nystart!

ja, med ett nytt namn fordras även en ny blogg. jag vill ju inte ha en blogg under ett namn jag inte längre går under, så nu får det bli såhär. jag ska fila på en ny, fin design snart också. det får bli nåt snabbt och enkelt till att börja med i alla fall, för let's face it, såhär kan det INTE se ut. ej okej! men det kommer, det kommer. var sak har sin tid, som man brukar säga. jag ska se när jag får lite tid över till det. :) men vi ses nån gång snart!

signar ut.
xoxo, Alex.

RSS 2.0