well, slap my ass and call me Suzie

herreguuud vad denna helg har gått snabbt! D:

jag har hört att tiden går fort när man har roligt. och den här helgen har ju varit bättre än bäst så kanske beror det på det. tummen upp för den här helgen! 

♥ Annis har varit hemma från Sthlm 
♥ Disney-mys med Martin och Marcus
♥ tjejkväll med BK och flädersorbet 

idag har jag dock haft söndagsångest för första gången på väldigt, väldigt länge. sedan Annis satte sig i bilen och åkte hem så har det känts tomt, ensamt och supertråkigt, så jag satte mig och gjorde det här:


imorn är jag ledig och ska uträtta lite ärenden på stan innan jag ska fika med Sara(!). det var typ ett halvår sen vi sågs senast. det kommer garanterat uppskattas! på tisdag åker jag och mamma till sjukhuset och håller tummarna för att det går undan. sen jobbar jag 11:30-20:15 resten av veckan. till helgen ska jag träffa Elin som är hemma och hälsar på under lovet. vi ska fika och gymma. jätteskoj! 

det är så synd att det bara är helg en gång i veckan. jag skulle gärna ha det lite oftare. men å andra sidan så uppskattar man det mer när det händer mer sällan. jag längtar efter att kunna säga som Annika; "well, slap my ass and call me Suzie, IT'S FRIDAY!"

dags att knalla vidare. 
tja'rå!

alla hjärtans

ja, jag får väl offra mig och klämma fram ett inlägg bara för det är alla ♥ns dag. men jag varnar er, det är inte utan besvär! har verkligen noll blogg-inspiration. 

jag och Martin skulle fira att jag nu har avslutat mitt 7-dagar-i-sträck-pass och är ledig tisdag-onsdag. jag har verkligen gått på sparlåga hela den här dagen och som grädden på moset så var det 90st i kö största delen av dagen, efter kl.16 så låg vi på ett stadigt 50-tal. det var säkert lika lång kö när jag avslutade mitt pass kl.19. stackars dom jävlarna som satt kvar till 20:15, dom lär ju ha fått jobba över.
anywhooo, vi skulle fira med att kolla på "Dispicable Me" (eller "Dumma Mig" som den heter på svenska), men han lyckades glömma USB-minnet med filmen på hemma hos Bea. så vi skulle köra på "The Love Guru" istället, men precis som jag sa tidigare och som Martin insisterade på att det inte skulle hända så har han nu däckat på golvet...igen. som alla andra gånger. jag kastade ett paket med hårborttagningsvax i skallen på honom för att signalera mitt missnöje. glömde dock bort att han rakade skallen igår och att det inte längre finns nåt hår att dämpa smällen med. men rätt åt honom! HA! 

Emelie, den jäveln, är nu på Kanarieöarna. hon sitter säkert och smuttar på en drink eller nåt. simmarpack! ;) Emelie är speciell, hon rimmar på arbetstid. det här var vad hon lyckades åstadkomma på vårat jobbpass i helgen.
nån hade dessutom råkat tappa lappen på golvet så idag plockade våran chef upp den och läste, och trots Proffice-piken så skrattade han. det var INTE jag! 

nog om jobbet fan, nu ska jag njuta av ledigheten. BIG time! 

avslutar med en awesome bild tagen by none other than MOI. såhär flashigt blir det när man låser in sig i ett mörkt badrum och viftar med en liten ficklampa. och den är inte ens redigerad!

laters!

RSS 2.0