it's time

som alla säkert har märkt så har jag varit dålig på att uppdatera här på senaste tiden. pga omständigheterna så har jag nu beslutat mig för att ta ett blogg-uppehåll. på så sätt behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag aldrig uppdaterar. dessutom så är det som förssiggår i mitt liv just nu alldeles för privat och inte något jag vill dela med mig av till allmänheten. dom som står mig närmast vet vad det handlar om och det är vad jag kommer fokusera på en tid framöver. vill passa på att tacka alla i min omgivning för all den kärlek och stöd ni ger mig, det betyder allt för mig!

I'm not dead, just floating

nej, jag är inte död...än. jag flyter omkring i det som kallas arbetslivet. det känns inte som att jag hinner med annat, konstigt nog. nu har jag jobbat 5h-pass i 2 veckor, så jag har med andra ord haft hur mycket tid som helst till att blogga. men det har jag ju inte gjort, som ni säkert har uppmärksammat. nu i veckan, however, går jag in på det som dom flesta kallar "normal" arbetstid och jobbar 9h-pass. 

en tanke som slog mig just precis nu: riktigt mörk choklad är riktigt jävla äckligt. 

movin' on. har egentligen inget att berätta som intresserar nån annan än mig själv, men jag känner en skyldighet att uppdatera den här näst intill döda bloggen åtminstonde en gång i kvartalet. så jag kan ju berätta vad jag har gjort dom senaste två helgerna. jag har varit på danstävling! sminkat, skrikit och hejat. bland det bästa som finns. svårt att förklara känslan i ord för nån som inte lever i tävlingsvärlden så jag försöker med lite bilder och nån video. :) 

2011-10-01, regionstävling i Ellfolk Arena, Torshälla.



dessa två tjejer var i fokus förra helgen. det var deras första tävling i par tillsammans så jag agerade make up-artist och hejarklack och skrek halsen av mig. om mitt hejande det gav resultat? tja, det blev en 1:a plats. ;) that's right, FÖRSTA PLATS på deras första tävling tillsammans. dessutom fick dom 1:or av samtliga domare på golvet. beat that! 


dom fullkomligt studsade av lycka. :) 

sen blev det lite annat bus också! 



busfröet Freja gör barnvaktande till en fröjd! 

2011-10-08, rikstävling i Bombardier Arena, Västerås. 

suddig bild men en tydlig uppfattning om temat: glitter och glamour! 



en del vinster blev det här också. bästa Julia och Emma vann klassen Star ungdom!


bästa Ida och Linnea vann högsta klassen Superstar -15! 


och slutligen Jonte och Soffe som kammade hem en 3:e plats i Superstar 16+! 


awesome helg helt i dansens tecken. det bästa som finns! ♥
och så några videos.

Jonte & Soffe i final

Ida & Linnea i final


Becka & Vilma i final (samma tjejer som jag hejade på och som vann förra tävlingen)

Julia & Emma i final


Jonte i singel


Jonna i singel


det var några smakprov på vad min värld har kretsat runt i helgen och gör ännu. finns ingen bättre känsla än den som infinner sig på disco-tävlingar! ren glädje! 

nu är det hög tid att sova om man ska orka upp till det där jobbet imorn. 

tja'rå!

RSS 2.0