Plattan i mattan!

Ja ni, nu är det jävlarimej full rulle här hemma! Jag och Per var och uträttade några ärenden idag på Tuna Park och "råkade" trilla in på GameStop. Oopsie! Vi blev två spel rikare. Vi har länge pratat om att vi ska skaffa något spel som vi kan spela tillsammans, exempelvis rally-spel, och det var precis vad det blev. "Dirt 3" och "Need for Speed - Most Wanted". Jag stod även och klämde på ett spel som heter "Motor Storm - Pacific Rift" som jag tyckte såg riktigt skoj ut, men då ryckte Per spelet ur händerna på mig och sa "Jag ska bara ringa ett samtal...". Han tyckte att spelet verkade bekant så han ringde upp Larsa och det visade sig att han redan hade det. Så det var ju bra det, då kunde vi istället låna det spelet av honom och lägga pengarna på varsitt fint badminton-racket istället, nu när vi har gått och blivit pros på det. ;) Ha ha! Nej, skämt åsido, vi är rätt jävla jättedåliga men det är grymt kul! Och nu när vi har fått det bekräftat att vi ska fortsätta köra varje tisdag så tänkte vi unna oss ett varsitt lite finare rack (heter det så i singularis?). Hittills har vi kört med Per's pappas gamla godingar. Inget fel med det, det har gått som på räls, ända fram till förra veckan då det ena pajade. Så det fick bli nytt!

Innan Tuna Park så var vi en sväng på Underbara Hem och kollade på soffa. Jag är väldigt sugen på att köpa en riktigt stor och skön soffa, since I have the space, if you know what I mean! Jag har ju som sagt gott om plats för att kunna ha en riktigt stor, lyxig soffa, men jag har aldrig haft råd förrän nu. Under augusti-december i år så kommer den här lägenheten att stambytas och renoveras och det säger ju sig självt att då kommer det inte gå att bo här. Hela köket och badrummet ska bytas ut och så ska golv, väggar och tak i samtliga rum fixas så vi kommer behöva flytta ut allt och inte bara en del som jag hade hoppats på. Våran fastighetsägare kommer så klart att stå för en evakueringslägenhet, men det är ändå väldigt omständigt att behöva flytta två gånger inom loppet av två-tre månader. Är det ens värt att packa upp grejerna i det tillfälliga boendet? Vi har ju väldigt stort nu och en väldans massa möbler, så det blir ju en hel del att släpa. Först hade jag tänkt packa allt onödigt som vi kan klara oss utan och ställa ner det i källarförrådet, det är trots allt bara en kort period så vi borde ju klara oss på det lilla, men så kom jag på att det redan har varit inbrott där två gånger så jag vågar inte riskera att något försvinner. Som sagt, vet inte ens om vi kommer besvära oss med att packa upp allt, utan vi kanske bara mellanlandar och nöjer oss med att leva i ett flyttkaos i några månader. Fan, vad omständigt och besvärligt det ska vara! Samtidigt som jag är skitglad och nöjd för att dom ska rusta upp lägenheten, den kommer ju verkligen bli skitfin! Det är den ju redan nu, men den kan behöva vissa små justeringar och korrigeringar här och där. Det som ställer till det är ju stambytet, det är ju det som gör att lägenheten inte går att bo i. Meeeen jag antar att det bara är att gilla läget! Jag älskar ju lägenheten och tänker inte flytta i första taget så ja, gilla läget var det!

Nääh fan, nu ska jag kolla på när karl kör rally! Kanske t o m borde dra en match mot honom och visa vem som är kung. :)
Hejdå!

RSS 2.0