if I said I want your body now, would you hold it against me

aa tja, läget? 

bra uppdatering här har jag hört. haha! anywhooo, I've been busy. keepin' busy. nu är första gången på evigheter som jag inte har nåt att göra. eller, har och har, klart jag har, men om jag ska ha en blogg så gäller det ju att få tummen ur arslet nån enstaka gång och skriva. vad är vitsen annars? 

helgen var minst sagt en fröjd. helt sinnes! en så sjukt efterlängtad kväll som vi hade taggat till så långt i förväg att vi alla var rädda att det skulle spåra pga att vi var övertaggade. men icke! vi lyckades, och då menar jag verkligen ly-y-yckades. det blev väldigt blött och väldigt vilt! mina SingStar gick varma and so did we! jävel vad hett det var. alla tummar upp. ♥ nu taggar vi för nästa. 

gårdagkvällens syssla blev att vaxa Martins rygg, mage och bröst. ryggen var snabbt avklarad, kom dock inte längre än dessa två remsor innan han typ dog. hann ta en på magen och en mitt mellan titsen, sen var det tack och hej.
om vi ska uppdatera i realtid så sitter jag hos mig, med mig. trevligt sällskap. nu ska jag inte bli självgo' här men fan vad skön jag kan vara ibland. nu har jag dock andra som underhåller mig. det är filmkväll med Rickard, Marcus och Simon. The Love Guru, som för övrigt aldrig blir gammal. fortfarande king! nu är det Bourne Identity som går på tv. inte lika bra men man får väl ta vad man har. fast den går på tv, så det är inte vad jag har. jag har betydligt bättre men boysen ville se denna så man får'la offra sig. 

fick min sista lönespec från Proffice idag. efter den 25:e så kan dom hoppa upp och skita ner sig. nästa månad = 3000 mer i lön och fastanställd på företaget. bemanningsföretag, det här är min rumpa. kyss den. 

nu jävlar blev det hot guy fighting action of doom här, gotta go!
baiiii.

say what you wanna say, I don't really care anyway...

detta är inte prio ett just nu, tänkte bara klargöra det. jag är verkligen kass på att blogga, men det händer så mycket annat just nu som är SÅ mycket viktigare än det här. nu tog jag mig tid att skriva, för let's face it, jag har skittråkigt. men hey, jag kunde ha skitit i't helt och hållet. man får se det som så. 

sen så kan jag typ inte röra mig. detta pga (eller tack vare?) att jag har tränat sönder mig själv i två dagar. och jag tänker inte sluta nu. nu är det bara kosten det ska bli ordning på också, för enbart träning hjälper ju uppenbarligen inte.

5h-pass på jobbet denna veckan, vilket är underbart. sen har jag blivit tilldelad mina semesterveckor, så det blir 4 veckor i sommar. dock har jag varit så pass överambitiös att jag har anmält mig till att jobba på mitt gamla jobb 2-3 av dom veckorna. har en stark känsla av att jag kommer ångra det, men det tar vi då. 

imorn är det jobb 06:45-11:45, sen lunch hos mamma. sen upp till sjukan en sväng och sen en mysfika hos Vera. ♥ 

för att bjuda på en bild så kommer här ett av mina grymt snygga smycken jag beställt denna månad.

aaand I'm off.
tja'rå!

RSS 2.0