time flies by

sista inlägget för det här året nu då.

jag har precis fixat mammas hår så nu är hon fin inför kvällens festligheter. nu ska hon bara piffa med det sista, sen bär det av hemmåt, till huset med Åbro-balkongen. det vankas nyårsfirande där ikväll har jag hört! ;) jag har varit lite nervös dom senaste dagarna, vilka som skulle komma har varit lite ovisst. en massa "kanske" på eventet och bara några få "ja". men igår droppade både mail och sms in med folk som hade glömt att svara och som sa att dom gärna kommer. så nu känns det bra igen och det ser riktigt lovande ut. jag tror detta kommer bli grymt!

2010 har varit ett bra år, och med risk för att låta klyschig så tror jag att 2011 kommer bli ännu bättre. för första gången i mitt liv så ska jag faktiskt lova mig på ett nyårslöfte. anledningen till att jag gör det är för att jag redan har bestämt mig, vet att jag kan och kommer att lyckas.

mitt nyårslöfte 2011 är att gå ner 15kg. det kommer bli en utmaning, visst, men jag vet att jag kan. jag gjorde det ju förra julen så nog kommer jag allt klara det nu också. bilderna på mig från förra julen är en väldigt stor morot. jag ser fram emot att se kilona ramla av mig, och i sommar ska jag vara så jävla snygg. beach 2011, here I come!

eftersom den nya laptopen har stått hos mamma hela julen så ser jag nu fram emot att packa ner den och ta med den hem till S:t Johannesgatan. :) Spotify var såklart det första som installerades, så nu är vi redo för ett nyårsfirande vi sent kommer att glömma! 


gott nytt år på er! vi ses nästa år.
tja'rå!

Urban Decay is my lover

jag är fortfarande hög från igår. varje gång Annika kommer hem från London över jul så har hon med sig dom mest sjuka julklapparna någonsin! man blir aldrig missnöjd. det har ju blivit tradition att jag får smink från Urban Decay som har kommit att bli mitt absoluta favoritsmink. det är extra speciellt också eftersom det inte är någon jag känner som har samma, förutom Annika då. och när jag satt där igår med den nya kollektionen i handen så höll jag på att dö, jag kunde inte fatta. heeelt underbar! för er som har missat det så kan ni ju kolla förra inlägget. trist bara att färgernas intensitet inte får ut sin rätt på bild, dom är grymma när man ser dom öga mot öga. 

på tal om något helt annat har jag nu tagit tjuren vid hornen och konfronterat person X om vad som stör mig. är lite stolt över mig själv. det återstår bara att se om det har gått in och om det blir någon förändring. annars tror jag nog det är tack och hej som gäller. 

nu ska jag gå ut i köket och fixa mig lite te, sen är det dags att dra sig mot jobbet.
tja'rå!

UD <3 NYC

jag säger bara: Urban Decay's nya kollektion. I'm in LOOOVE! <3

GOD jul!



ja, mot alla odds så blev den en sådan i alla fall. jag har varit pank större delen av den här månaden pga diverse otippade utgifter. trots detta lyckades jag ändå köpa något till dom jag skulle fira julafton med, även om det mest blev ploj-grejer. men klapparna gick hem i alla fall, jag tycks ha lite humor trots allt. Martin, Simon och jag kommer i alla fall bruka våra klappar hårt på nyår. Martin fick en beer bong så nu ska han få visa vad han går för. :) Simon fick ett russian roulette-spel. dock chokladskott istället för riktiga pistolskott. så kul ska vi inte ha på nyår! alla skott är fyllda med något gott utom ett som istället är sprängfylld med chili. "enough to blow your head off" som förpackningen sa. det ska bli kul att se vilken stackare som får "bite the bullet".
jag fick ett Gin & Titionic is-set, dvs att man kan forma isbitar som isberg och Titanic-båtar. + att jag fick alkohol också, och den ska ju givetvis förtäras detta nyår. 

mina julklappar blev:
doftljus av Kevin
örhängen av Eddie
3 Bacardi Breezer av Simon
Gin & Titonic av Martin
parfym (Little Kiss - Salvador Dali) av Bea och Kenneth
hårinpackning och godis av mamma 

det största denna julen var ändå mammas andra julklapp till mig:
ja, nu är jag faktiskt lite lycklig igen! mamma har än en gång räddat mig ur stationär-träsket. <3 

idag har jag jobbat. snacka lökpass! vi sitter och tar typ ett samtal i halvtimman och får nästan 200:-/timma. härligt när man har så sköna arbetskamrater! 

imorn är det jobb igen och direkt efter jobbet åker jag för att fira jul med pappas familj hos farmor och farfar. får se vad man får för kul då, julklappar är helt plötsligt kul igen! det faktum att jag inte har önskat mig någonting speciellt i år och att man nu verkligen inte har en aning om vad man kommer få gör det hela så mycket mer spännande. :) 

nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te. god fortsättning!
tja'rå!

mer jul

ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan 
glittrigare glim och grötigare rim och mer Arne Weise i rutan
jag vill ha rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen 
krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen 

jag var och handlade julskinka idag för jag tänkte att jag skulle överraska mamma. gick sådär. kom hem och fann en identisk del av gris redan liggandes i kylen. mjo, blir att äta ordentligt med julskinka i år. tur att man tränar minst varannan dag. :P

julafton närmar sig. ska jag vara ärlig så längtar jag inte ett dugg efter julklapparna utan bara efter sällskapet. sen att man ska jobba juldagen och annandagen kanske man ser fram emot lite mindre än det andra. jag är i alla fall ledig både innan, under och efter nyår. gissa om jag ska utnyttja det till fullo. x) mwahaha!

nej, nu är det dags för mig att krypa till kojs.
tja'rå!

why do I even bother?

för varje dag som går så frågar jag mig själv varför jag ens anstränger mig. varför envisas jag med att vara snäll och offra min tid när det uppenbarligen inte har nån betydelse? jag får ändå ingenting tillbaka. jag ville verkligen tro att jag kanske, möjligen, om jag har tur, betydde mer än så. obviously not. kanske ska jag gå tillbaka till att bara vara jämnställd, +-0 liksom, och se om det uppmärksammas? då kommer man bergis få skit för det. vet inte riktigt hur jag ska beté mig om jag ska vara ärlig. 

har kört gymmet idag. hårt. det går bra! synd bara att dom där kilona inte bara kan trilla av nununu. jag vill verkligen det. jag klarar inte av att inte kunna se resultat på en gång. jag vet att jag är duktig som verkligen kämpar, men vafan, rappa på lite! 

tja'rå!

som ett barn på julafton

jag känner att jag börjar gå tillbaka till barndomen lite. det är massa mysiga filmer på tv ikväll och jag vill se ALLA! det blev till att välja. barnslig som jag är och eftersom jag älskar Jim Carrey så är det kanske inte så konstigt att jag valde "Grinchen - Julen är stulen". jag älskar förövrigt hans bitterhet i filmen, jag kan känna igen mig själv där ibland. men just nu är jag bara glad! 

jag var på gymmet idag. lördag måste innebära extra poäng(?). det är inte många som väljer gymmet framför fest eller soffa en lördagskväll, men jag gjorde't. jag är riktigt stolt över mig själv! dessutom gick det sådär oförskämt bra också vilket gör mig ännu mycket mer taggad. jag lyckades få en stairmaster-buddy dessutom. vi kollade på hockey-matchen mellan Sverige och Finland samtidigt som vi svettades på varsin crosstrainer. lite livat blev det där då jag såklart hejade på Sverige och han är finsk zigenare. tja, det kanske säger sig självt? han höll i alla fall med om att Finland spelade dåligt. han var faktiskt väldigt trevlig. det är alltid skönt att träffa folk som liksom sticker hål på den där bubblan av fördomar som man går och bär på utan att tänka på det. jag har en tendens att dra alla av samma sort över samma kam, det kan jag erkänna. det var skönt att träffa nån som bevisar motsatsen. 

ljusen är tända och mitt tevatten är klart, så nu tar jag min kopp te, min kudde och mitt täcke och bullar upp mig i soffan. 
tja'rå!

dag 4 - det här åt jag idag

jag jobbar bara 5h-pass den här veckan, vilket innebär att jag inte har nån lunch. så jag har bara ätit frukost och det var som vanligt den där nyttiga havregrynsgröten med skivad banan. mer än så har jag inte att säga om det...
_______________________________________________________________________________________

jag har nu officiellt påbörjat min resa till den där smala, vältränade kroppen jag en gång hade (läs: ganska exakt ett år sedan) och gärna vill ha tillbaka. och jag vet ju att jag kan, jag har ju beviset. 30 min på crosstrainern vilket jag finner går bättre än löpbandet. jag har tidigare "råkat" hoppa över den biten då det har varit så fruktansvärt trist och inte gått som jag har velat. sen har vi ju styrkan vilket alltid har varit min starka sida, och den är inte ens ansträngande att ta sig igenom. snart dags att öka vikterna. så det är väl vad jag fokuserar mig på nu när vissa andra saker känns lite kämpiga. 

jag är lite irriterad vilket ni säkert har märkt. jag är trött på att bli behandlad som en idiot. jag må vara trög ibland, men jag är inte dum i huvudet vilket vissa tycks tro. jag tycker inte om att bli ignorerad, och speciellt inte när personen inte låtsas om nånting när det är så fruktansvärt uppenbart. om man ställer en fråga till en person så förväntar man sig ett svar. om personen i fråga undviker att svara på en specifik fråga men mer än gärna svarar på allt annat, tja, då kan man ju enkelt dra slutsatsen att personen helt enkelt inte vill svara. hur skulle det vara med att vara ärlig istället? jag kan ta ett nej. jag kan ta ett rakt och ärligt svar. infact, jag föredrar det hellre än att bli ignorerad. det trodde jag verkligen att folk visste om mig men det tål tydligen att upprepas. jag har inget problem med sanningen. det jag har problem med är när folk slingrar sig. ville bara klargöra det så det inte blir nåt missförstånd på den fronten, igen. 

jag har en ny mission; att bli tuffare. jag kanske har sagt det förr, minns inte riktigt. jag har alltid varit snäll vilket man självklart ska vara. men jag är i kombination med det fruktansvärt naiv och godtrogen vilket inte är fullt lika bra. jag vill inte gärna tycka illa om folk. jag ställer upp på att bli behandlad som skit och säger ingenting. jag har en tendens att, precis som alla andra, bli arg och besviken när nån beter sig illa. skillnaden med mig är att när personen väl kommer till insikt och ber om ursäkt så säger jag "det är lugnt" istället för att säga vad jag egentligen känner: "du sårade mig och det är inte okej!". jag är inte långsynt och jag har inte svårt att förlåta när det väl kommer till kritan. självklart förlåter jag när nån ber om ursäkt, vissa gånger har jag t o m för lätt att förlåta. men hey, sån är jag. det är när folk beter sig illa och dom inte ens fattar det själva som irritationen har en tendens att ligga kvar. mitt största problem är att konfrontera, det är en hård nöt att knäcka.

tja'rå!

dag 3 - mina föräldrar

jag är en sån där som vissa skulle komma att kalla skiljsmässobarn, fast ändå inte. mina föräldrar har aldrig varit gifta, så någon skilsmässa har det aldrig varit. man skulle väl kunna förklara det som så att dom fattade tycke för varann, hade lite kul och tröttnade ganska snabbt. och så kom jag. :) visst är ni allt lite glada att min mor beslutade att behålla mig? ;) tänk vad tråkigt ni hade haft annars! jag var alltså inte planerad, men jag var inte oönskad. uppenbarligen inte, för här sitter jag ju. 

mamma, Lili är den som i vått och torrt alltid ställer upp och gör allt för mig. kanske lite för mycket många gånger vilket jag klandrar mig själv för. hon är den som hjälpt mig när jag har haft det svårt i min barndom, vilket ni som känner mig vet vad det handlar om. hon är även min bästa vän. trots min ålder så skulle jag aldrig klara mig utan min mamma. jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne och blotta tanken på att behöva leva utan henne gör ont i mig. hon är verkligen mitt allt. 

pappa Mats har varit lite mer frånvarande under min barndom. jag har bott varannan helg hos honom under en stor del av min uppväxt. mamma har dock alltid varit min trygghet och tröst och det var bara hon som gällde när jag hade det jobbigt. detta är nog en bidragande orsak till att jag och pappa inte har den starkaste relationen och bästa kontakten, men vi är ändå far och dotter och jag vet att jag alltid kan vända mig till honom om det är något. 

jag har vänner som i stundens hetta har vräkt ur sig "jag hatar min mamma/pappa" och "jag önskar att jag hade en annan mamma/pappa". jag kan helt ärligt säga att jag aldrig har sagt dom orden om varken min mamma eller pappa. jag skulle inte kunna leva med det på mitt samvete. jag skulle aldrig byta bort mina föräldrar, aldrig någonsin! jag älskar dom över allt annat.

dag 2 - min första kärlek

jag har funderat länge och väl på detta och kan väl inte direkt påstå att jag kommit fram till någonting konkret. det är svårt att avgöra vad som var min första kärlek, för synen på vad som definierar kärlek förändras ju hela tiden. och det som var kärlek för mig förr kanske inte är kärlek för mig idag. men vi får väl se... 

jag vet inte om jag ska räkna upp precis alla man haft en förälskelse i eller om man bara ska nämna dom man idag anser faktiskt ha betytt någonting. när man var liten var det ju fråga chans som gällde. man frågade oftast inte ens själv utan man valde en kompis som fick fråga åt en. och då kunde man ju fråga på i stort sett vem som helst. utseende hade ingen betydelse, inte direkt känslor heller. det enda som egentligen betydde något var att personen i fråga var snäll och gillade en tillbaka. allt var så enkelt förr, det var tider det! 

om vi säger såhär; mitt första riktiga förhållande som faktiskt höll i sig var med Niklas. jag var 12 år när vi träffades, det var på sommarlovet mellan 6:an och 7:an. hur seriös var man då kan man ju undra? det höll i 1 år och 10 månader. ganska seriöst ändå för två personer i den åldern. det faller sig ganska naturligt att många av mina första var med honom, även om man ångrar det bittert idag. 

trots det långvariga förhållandet så var jag faktiskt svag för en annan kille vid samma tillfälle. han gick på Skogstorpsskolan och hette Johan. det blev dock aldrig något då detta var under mina tysta och tillbakadragna tonårsår. jag tror aldrig att jag ens vågade prata med Johan under dom åren. 

sen hade vi ju Bide där också. vi blev tillsammans -05 och höll ihop ända till början av -09. det var en speciell relation då vi lyckades fösa ihop min bästa vän Anna-Karin med hans bästa vän Patrik. dom små turturduvorna håller ihop än idag vilket är beundransvärt! eftersom vi genom åren fick gemensamma vänner så gjorde det nog att vi höll ihop så länge som vi gjorde. men ibland räcker inte kärleken till och jag kände i januari att vårat förhållande hade gjort sitt. även fina saker har sitt slut. 

under sensommaren -09 hände något oväntat. min lilla tonårsförälskelse, Johan, tog upp kontakten under minst sagt lustiga förhållanden. nånting fint växte fram för ett kort ögonblick men det slutade med att vi gick skilda vägar. vad jag kan minnas så har jag alltid varit livrädd för att göra bort mig inför killar jag har gillat och det var den största märkbara skillnaden med Johan; oavsett hur pinsamma situationer vi försatte oss i tillsammans så skämdes vi aldrig för varandra. det var en ny första för mig, att bara kunna vara mig själv. 

tre killar, ett bra nämnvärt antal tycker jag. inte för långdraget, bara det väsentliga.
i dagsläget så lägger jag inte ner tid på att leta utan jag passar på att njuta av singellivet istället. man har ju alltid fått höra att "om man söker finner man", men när det gäller kärlek så har jag kommit fram till att det är bäst att bara låta det vara. då kommer det av sig självt och det är då det blir bäst. 

tja'rå!

busy busy busy

jag har ett dilemma. 

jag har ju den här listan som jag har lovat att skriva mig igenom. problemet är att jag nu måste skriva dubbla inlägg om jag har nåt annat att berätta. det händer ju fortfarande saker i vardagen som man ibland vill berätta om, och om jag då ska sitta och skriva både efter listan och om min vardag så lär jag inte ha mycket till liv. men jag har ju som sagt lovat så det är bara för mig att spotta i nävarna och börja skriva.
helgen har varit... aa, asså, typ... 

jag brukar normalt inte ha svårt att finna ord, men den här gången lyckas jag verkligen inte. inte ens "awesome" kan mäta sig med den här helgen. jag får helt enkelt göra det lätt för mig själv och märka den som "obeskrivlig". jag lyckades flörta mig till en schemaändring i fredags så jag fick börja två timmar tidigare för att få komma hem två timmar tidigare då jag hade fått önskningar om förfest hemma hos mig. så istället för att jobba 10:30-19:00 så blev det 08:30-17:00. efter jobbet var det plattan i mattan hem till Eskilstuna för att hämta upp Joanna, Ajja, Ivan och Marcus på stationen, och sen var det bara raka spåret hem för att korka upp. senare joinade Elin, Emelie och tre brudar från mobil som jag inte kan namnet på, men trevligt var det. hade man fått önska nåt så skulle det väl varit att Ivan och Joanna hade tagit varsitt chill-pill då dom inte kunde sluta bjäbba med varann. mycket dricka, snack och spel och slutligen julbord på Harry's. jag skippade dock köttbullarna och prinskorven och drog raka vägen till baren istället. det serverades mat från 19 till 22, därefter möblerades det om och nattklubben väcktes till liv. vi dansade konstant från 22 till 01, därefter är det aningen dimmigt. tequilan gjorde sitt, kan jag tänka. men en sak är säker: gratis fylla är BRA fylla. drinkbiljetter is the shit! tackar Transcom och världens bästa kollegor för en vrickad, maxad, grym, dyngrak kväll! 

igår var jag på julmiddag med släkten, dock så tröttnade den yngre generationen ganska snabbt så jag drog med mig småbruschernäää hem till mig för en kväll med tv-spel. 

nu taggar vi till juldagen och nyår. 3:e gången gillt? vi gillar't! men det lär ju inte sluta på en 3:e... 

tja'rå!

dag 1 - om mig

Alexandra Beatrice Margareta Boijeving föddes den 26:e oktober 1987 på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. 

hon började gå och prata sjukligt tidigt i livet vilket säkert förklarar en hel del. hon visade sig ganska snabbt vara ett äkta wildchild; snabb som en vässla, dryg som diskmedel och inte rädd för nästan någonting så testade hon allt och alla i sin omgivning. med åren blev hon aningen mer dämpad, en gnutta mer försiktig och kanske vände kappan efter vinden lite mer än nödvändigt, men har ändå varit accepterad och alltid haft gott om vänner. kanske tack vare sin glada, knasiga personlighet. clownen i alla sammanhang, "the life of the party", vilket hon säkert har att tacka för alla underbara vänner hon håller hårt vid än idag. 

hon har gått från att vara ett galet barn till dämpad tonåring, okapabel till att ta egna beslut och stå för vad hon tycker, till att slutligen vara ung vuxen, fullt kapabel till att ta egna beslut men ändå massor att lära.
hon har växt upp nu och hunnit bli hela 23 år gammal. med eget boende på Östermalm, ett körkort och ett fast jobb som kommunikatör och support hos Tele2 är hon en glad tjej i sina bästa år(hittills). med betydligt mer skinn på näsan och inte längre rädd för att säga vad hon tycker så är hon än idag beroende av sitt sociala umgänge och värderar vänskap och kärlek högst av allt på sin lista. jag tror att innerst inne, trots alla brister och flagor precis som alla andra människor, så är hon en väldigt bra tjej ändå. och jag tror att hennes vänner och bekanta håller med.

för att summera denna berg-och-dal-baneliknande resa så skulle man kunna säga att det är vänskap som definierar denna tjej. utan sina vänners stöd, förståelse och kärlek skulle hon vara grå, tråkig och instabil. men istället är hon den färgglada, galna, sköna tjej som hennes vänner har kommit att kalla Alex.


sometime something's gotta give...

den här listan dyker bara upp på fler och fler bloggar jag följer. det började med att typ fem personer jag känner la upp den för ca två veckor sen, men nu börjar den bli oundviklig. eftersom jag ändå inte har nåt direkt vettigt att skriva om så varför inte ge den en chans. känner jag mig själv rätt så kommer jag följa den lite halvdant, men jag lovar att försöka göra det ordentligt.

dag 01 – om mig
dag 02 – min första kärlek
dag 03 – mina föräldrar
dag 04 – det här åt jag i dag
dag 05 – vad är kärlek?
dag 06 – min dag
dag 07 – min bästa vän
dag 08 – ett ögonblick
dag 09 – min tro
dag 10 – det här hade jag på mig i dag
dag 11 – mina syskon
dag 12 – i min handväska
dag 13 – den här veckan
dag 14 – vad hade jag på mig i dag?
dag 15 – mina drömmar
dag 16 – min första kyss
dag 17 – mitt favoritminne
dag 18 – min favoritfödelsedag
dag 19 – detta ångrar jag
dag 20 – den här månaden
dag 21 – ett annat ögonblick
dag 22 – det här upprör mig
dag 23 – det här får mig att må bättre
dag 24 – det här får mig att gråta
dag 25 – en första
dag 26 – mina rädslor
dag 27 – min favoritplats
dag 28 – det här saknar jag
dag 29 – mina ambitioner
dag 30 – ett sista ögonblick

jag börjar väl på en gång, medan jag väntar att pepparkaksdegen ska tina och att maten ska bli klar.
here we go...


don't you just love the taste of blood after a visit at the dentist?

hej och hå!
första tandläkarbesöket idag sen vi bytte från tandläkaren i Malmköping. måste säga att detta var en aning jobbigt. jag har aldrig haft tandläkarskräck, och det har jag visserligen inte nu heller, men inte fan ser jag fram emot nästa besök. näst intill perfekta tänder har man i käften och ändå åker man på att betala 890:- för en rutinundersökning. 4 röntgenbilder, lite peta & kolla läget och så en sköljning. vad fan betalar jag för? vattnet som jag får hälla i mig för att sen spotta ut igen, eller hans totala slakt av mitt tandkött? det har aldrig gjort ont när nån har undersökt mina tänder tidigare, men idag låg jag och grimaserade under hela undersökningen och när jag sköljde munnen efteråt så var det nog mer blod än vatten som kom ut. känns inte helt okej. 

nu när vi har fått klaga en skvätt kan vi ju gå vidare till lite trevligare saker. imorn och onsdag t ex, då är jag ledig. inte alls fy skam! imorn är det stort julbak med älskade farmor & farfar, det ska bli mysigt. onsdag har jag inte planerat in ännu, men det är ju å andra sidan inget måste heller. man kan ju bara passa på att njuta av ledigheten. torsdag-fredag jobbar jag som vanligt och på fredag kväll så smäller det ju som alla säkert vet redan. ska bli grymt skoj, var länge sen jag festade nu! har t o m kirrat fyllechaffis, och det är inte jag själv den här gången. ;) 

höll nästan på att glömma helgen som varit! awesome, vad annars? förutom att man gick och drog på sig skyhög feber och hosta efter första genrepet och inte kunde delta på det andra så har det ändå varit jättekul. man är omgiven av dom bästa människorna på jorden så det kan inte bli annat än bra. alla var jätteduktiga, som alltid, och föreställningen blev väldigt lyckad. jag saknar redan alla underbara dansmänniskor och fattar inte riktigt hur man ska klara sig utan dom i 7 långa veckor tills nästa termin startar. förhoppningsvis kommer man kunna träffa dom även fast det är lov. dansen finns ju alltid där, även om dansskolan är stängd. 

nu har jag en mission: att försöka lokalisera min gamla bankdosa. det har nämligen droppat in en summa pengar på mitt gamla konto som jag gärna skulle vilja överföra till mitt nya konto innan det gamla stängs ner. hittills har jag inte haft nån framgång. jag bara undrar; var fan kan den ha tagit vägen? puts väck. inte att föredra. 

better get to it then...
tja'rå!

Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit)

taggade till riktigt ordentligt när jag hörde den på vägen till jobbet idag. och kanske hade låten en bra inverkan, för jag började min arbetsdag med två sälj. det är inte varje dag man får till sälj sina två första samtal. känns helt okej! 

mindre bra gick det dock på hemvägen. har fått min dagliga dos av nära döden-upplevelser. ett tips till er där ute: spinn inte ur kontroll med bilen på motorvägen så det kränger över båda körfälten. jag testade, det är inte så jävla kul som det ser ut. som grädden på moset så hade jag en 25-meters långtradare i röven. lagom omskakad sitter jag nu och är lovligt jävla glad över att vara i livet. det hade kunnat blivit en förbannat dålig fredagskväll, men jag hade tur. 

sitter och suger upp julstämningen som en svamp. ska snart ta min lilla budget-systemkamera och ge mig ut och fota det vackra vinterlandskapet. nån som är sugen på att joina, give me a holla! 

ikväll är jag fyllechaffis. det var ett tag sen sist så kan väl bli kul. och så imorn är det dags för genrep inför dansuppvisningen på söndag. blir två dagar med dansdansdans. bortsett från att jag inte kan koreografin så känns det helt okej! 

nu ska jag byta om till bekvämare kläder innan jag drar mig ut i kylan. det blir amatörfotograf-style idag, vad nu det är. har inte kommit fram till det än men det är väl upp till bevis, I guess. 

gotta go, tja'rå!

RSS 2.0