shame on me

jag vet inte hur många gånger jag nu har konstaterat att jag suger på att blogga, men det tål att upprepas! det är fan skamligt. den här gången skyller jag på att jag är mitt inne i min 5-veckors semester och har haft fullt upp med att roa mig varje dag. 

här kommer två charmiga bilder på snutt-Mille från förra veckan. tungan konstant utstickande. :P



jag är (som alla säkert redan vet) en trogen följare av Linda Hallberg's smink-blogg. hon visar inte bara sina grymma skills inom make-up utan provar och tipsar även om olika skönhetsprodukter. allt ifrån hårvård, hudkrämer och BUS till smink och produkter som hävdas ska förstora läppar/förlänga fransar. en produkt som hon nämnt upprepade gånger det senaste året är Neulash. efter mycket velande fram och tillbaka (pga att det är så förbannat dyrt) så bestämde jag mig i april för att testa denna magiska produkt, som faktiskt bevisat fungerar! jag har nu använt det i 1½ månad och se på fan att den fungerar! jag börjar nu se en märkbar skillnad, det är helt sjukt vad fransarna har dragit iväg bara dom senaste veckorna. jag kommer bjuda på en (ganska dålig) bild på mina fransar som dom ser ut idag. jag har dock ingen före-bild men jag kan lova er att såhär långa har mina fransar aldrig varit! ni som har stirrat mig djupt in i ögonen vid nåt tillfälle kanske kan intyga skillnaden. jag ska fortsätta att använda denna underbara produkt tills förpackningen är tom, sen får plånboken avgöra om jag ska köra en omgång till.


idag har jag spenderat dagen med mina två underbara småbröder. vi åt frulle ihop, slappade och kollade på när Oscar spelade Fortress Craft. (detta är enligt min mening ett fullkomligt meningslöst spel. man kan inte dö, man kan inte döda, man har inga fiender what-so-ever och man kan inte förstöra för andra. det enda det går ut på är att bygga fort genom att stapla identiskt stora kuber på varandra eller gräva. jag begriper inte, men Oscar kan inte slita sig en sekund.) jag lyckades tillslut slita honom från tv:n och få med mig både honom och Calle till Ekängen's minigolf. vi hade tur, det kom bara några droppar regn trots kolsvarta, ständigt överhängande, tunga moln. och jag behöver väl inte ens gå in på vem som vann? ;) nåja, bara för att skryta så; JAG VANN! :D jag verkar ha en känsla för minigolf på just den banan. jag minns en specifik dag i 9:an, när hela klassen var där och Anders (min mentor) lovade att bjuda den som hade minst slag på glass. jag drog hem vinsten och en Piggelin. men inte bara det, jag slog även banrekordet. jag minns det som igår, det var stort för mig som aldrig brukar vinna. men idag slog jag inget banrekord, i alla fall inte mig veterligt. men en vinst över småbröderna räckte! 

nej, nu ska jag nörda vidare på CityVille. 
tja'rå!

puppylove

ikväll kommer Jennifer, Marie och Mille till mig! :) det blir grillat, negerbollar (som jag stått och rullat hela morgonen) och Disney-filmer. "rararabomdeee! rararabomdeeeee!" den känner ni väl igen? ;) awesome. 

var ute i Holmsjön hos kussefinerna och hämtade Martin igår kväll, och vad blir man mött av? en 12-veckors hundvalp! jag smälte. dom jävlarna har gått och köpt en liten Algot för 3 dagar sen. huuuuur mysig som helst! jag är inte alls avundsjuk, nejnej. 

nåja, jag får i alla fall gosa med världens mysigaste Mille ikväll. här har vi honom. :)

dags att dra vidare!
tja'rå. ♥

glädjerus!

och så var jag tillbaka. HEJ! otippat, va? att jag skulle dyka upp på MIN blogg. det kunde man minsann inte tro. rätt sällsynt om jag får säga det själv. ;) 

känner en glädje som strömmar genom mig just nu. det är väl inget speciellt som har hänt egentligen, men det känns bra just nu bara. allt börjar klarna, vilket är en enorm lättnad. 

kl.15:00 i måndags avslutade jag mitt 8-dagarspass på jobbet och gick på en välförtjänt semester. fick en stor kram av min chef som berömde mig lite innan jag satte mig i bilen hem mot Eskilstuna. ett bra avslut på en jobbig vecka och en bra start på en lång ledighet. det sista chefen sa var "jag hoppas att du har skrivit upp alla dina inlogg någonstans, för du ska glömma ALLT på semestern". rätt kul ändå, att hon tror att jag kan glömma allt jag lärt mig så snabbt. hur mycket jag än försöker så tror jag aldrig att jobbrutinerna kommer släppa. men jag kommer inte ha några som helst problem att slappna av dom här veckorna. det har bara gått 2 dagar hittills, och jag har njutit till fullo. 

idag åkte jag, mor och moster till Ikea. jag fick massa inspiration till nya lägenheten och jag börjar få en klar bild av hur jag vill ha det. lyckades bränna 2200:- idag på lite prylar som vi kommer behöva. idag tog vi lilla bilen eftersom den här trippen bara var tänkt som en liten kort sväng för att få just inspiration, men efter nästa månads löning tar vi stora bilen för att inhandla dom möbler jag valt ut. jävel vad jag längtar! 
det jag köpte idag var bl a: 
klädförvaring (har enorma garderober men ingen praktisk förvaring)
köksprylar (massa småsaker som alltid är bra att ha, verktyg och sånt)
6 meter tyg (bör räcka till sovrumsgardiner. dom jag har nu blir en aning korta till 3m takhöjd) 
en griffeltavla med kritor (ska sitta i köket för att skriva "komma-ihåg-saker" på, börjar få dåligt minne) 
en vanlig tavla (en enorm sådan! ska täcka en stor del av väggen dom har borrat en massa fula hål i) 
en laptop-board (som jag ska ha när jag ligger och lanar i sängen för att inte få nackspärr) 

det var några av sakerna som inhandlades idag. den sistnämnda prylen kanske inte var så mycket av en behovssak mer än en bekvämlighetssak, men ändå. vem vill ha nackspärr? ;) längtar dock mest till att få plocka ihop möblerna. det är som att bygga lego, jag älskar det! som med farfar's grill, den beslagtog jag för att jag är byggalen och ville bygga själv. och det lär nog inte vara någon som får hjälpa mig med några av möblerna sen heller. det skulle i så fall vara min enorma hylla som jag har i nuvarande lägenheten. den var BARA en pina att få ihop så den slipper jag helst bygga ihop igen. har vi tur så är flyttbilen stor nog att vi kan flytta den utan att behöva plocka isär den. i värsta fall får karlarna sköta't. 

lite annat att se fram emot i början på semestern är: 
ytterligare möbeljakt med mami 
bio med Sara 
picknick med Annis & Martina 
filmkväll med Jennifer, Marie och Mille 
mini-reunion med Anneli, Sandy och Micha 
Steffie's student 
maaaassa powerwalks med Moa 

♥♥♥

neeeeej, nu ska jag vara social mot mamma. har suttit här alldeles för länge nu. 
tja'rå!

RSS 2.0