filmfrossa och vanlig frossa

kom hem från jobbet idag och undrade om jag hade hamnat fel. lägenheten kändes mer som en igloo vid det tillfället då Martin hade öppnat alla fönster och gått hemifrån utan att stänga. vädra för all del, men han försöker nog tamejfan frysa ner mig. dessutom var jag genomsur eftersom det regnade sådär lagom när jag cyklade hem. och med lagom så menade jag att himlaportarna stod på vid gavel och gud var uppenbarligen väldigt ledsen. när det ser ut som att asfalten under en rinner bort vart efter man cyklar, då vet man att det regnar rätt rikligt. inget jag vill uppleva varje dag. så anywho, dyngsur och iskall så siktade jag in mig direkt på soffan. bullade upp med fluffiga kuddar och ett gäng filtar. där har jag legat sen dess. tänkte att jag skulle utnyttja det där bredbandet på 100 Mbit/s och dessutom vara lite olaglig så jag satte igång att tanka ner maaaaaassor med film som jag var sugen på. tror jag har tankat ner varenda film med Amanda Seyfried, jag fullkomligt älskar henne. om jag nån gång skulle ligga med en tjej, ja, då skulle det vara hon. sannorlikheten är dock rätt liten att jag stöter på henne så jag håller mig till den andra sidan. 
tillbaka till ämnet, har tankat en jävla massa film, mestadels med henne men även lite annat kul också. en film som jag redan har siktat in mig på när den kommer är "In Time", även den med Amanda Seyfried och så Justin Timberlake. den verkar så sjukt asuuum så jag bara måste. och jag har redan fixat en bio-date, trots att det är flera månader kvar tills den kommer till Sverige. mm, bra jobbat. 

nu ligger jag och lirar CityVille. imorn är man ledig så därför kan jag unna mig att vara vaken såhär sent. det blir middag med min bästa Anna-Karin, kan inte bli annat än bra. lördag är det fjortis-kalajs för lillebror följt av kräftskiva. bra helg med andra ord.

på tal om nåt helt annat;
this is what I do when I get bored

la en crazy make när jag hade tråkigt här om dagen. man skulle kunna tro att jag har lösögonfransar här men faktum är att det har jag inte. ytterligare ett bevis på att det jag använder funkar. mina fransar har växt ca ½ cm sen jag började använda det. dom dyra pengarna var garanterat värt det. I'm happy!

här är en gammal bild som visar ganska tydligt hur korta dom var innan. på den här bilden har jag dessutom lösögonfransar men det syns fan inte. 


och här är en bild på hur dom är nu, utan lösögonfransar, bara mascara.


så jaa, vad säger ni, syns det nån skillnad? jag vill nog tro det. :P 

nu är'e How I Met Your Mother.
toodles!

well, that's just fucked up...

ja, gårdagen gick ju allt annat än på räls. det spårade ur rätt rejält faktiskt, bokstavligt talat. missförstå mig inte, det var ju inget tåg som spårade ur eller så, men jag gjorde. BIG time! 

jag var sjukskriven hela förra veckan pga magkatarr. när stressen blir för mycket för kroppen att hantera så måste det ju yttra sig på något sätt. eftersom jag har haft magkatarr förut så kände jag igen känslan direkt. så jag gick till läkarn och fick kuckelimuckmedicin för maggelimagen samt ett sjukintyg till chifen.
igår, efter att ha käkat medicinen i en vecka men inte kände någon direkt bättring så gick jag tillbaks till läkarn. han dubblade dosen på medicinen (vilket jag trodde skulle vara nog) men fick sen för sig att han skulle ta en massa prover på ditten och datten för att kunna utesluta annat än magkatarr. "fint, kör i vind!" tänkte jag som inte har något problem med nålar what so ever och aldrig blir nervös inför undersökningar. så jag satte mig snällt i stolen och hon började tömma mig på blod, 4 rör blev det. gick som smort, hon drog ut nålen, plåstrade om mig, och sen blev det svart. den sjuksköterskan som tog proverna hade tydligen behövt kalla på förstärkning. jag hade visst svimmat och slutat andas. jag minns ingenting. jag vaknade av att den ena sjuksköterskan ropar "andas Alexandra, andas!" + att en till sköterska kämpar med att hålla mig i stolen som jag tydligen höll på att ramla ur. den ena höll mina ben högt upp i luften medan den andra höll i mitt huvud och hetsbaddade mig med blöta handdukar. jag hade ingen känsel i armar och ben, och trots att jag var avslappnad i varenda muskel så spretade mina fingrar åt alla håll. lederna stelnar när syresättningen blir dålig, vilket den blev på mig eftersom jag slutade andas helt. så det var lite creepy, hon fick massera igång kroppen på mig. kände mig som ett jävla colli.

jag har ingen jävla aning om vad som hände, för det har aldrig hänt förut. jag har gått hos samma husläkare sen jag var spädbarn, med samma sjuksköterskor varje gång, så dom blev nog lite chockade när detta hände. jag blev också väldigt chockad när jag vaknade och började gråta. haha! efter denna händelse så rekommenderade dom mig inte för att köra bil, så jag fick leta rätt på nån anhörig som kunde hämta mig. sen var det bara hem och landa på soffan. det var min dag det. så nu har jag blivit sjukskriven denna veckan ut också, sen får det fan vara nog! 

nu ska jag klä på mig och göra lite nytta. vad vet jag inte än. 
tja'rå!

RSS 2.0