what goes around comes around

trodde verkligen det skulle skita sig totalt denna månaden. just my luck med tanke på hur det har gått på senaste tiden. men icke! i samma ögonblick som jag skulle till att gråta blod så händer nåt som vänder hela situationen till det bättre. ibland ska man ha flyt! eller i mitt fall kanske bara lite tur. jag tror seriöst att det går till en viss gräns där allt går åt helvete, men sen tar det stopp. det måste ju vända nån gång liksom, för när det är som värst så kan det ju inte bli värre. fantastiskt nog så har jag ändå lyckats hålla humöret uppe trots all skit som har kastats på mig den senaste månaden. helt otroligt! 

så sammanfattningsvis så har jag gått från hopp till förtvivlan och slutligen tillbaks till hopp igen. allt detta inom loppet av några timmar. jag har alltid avskytt uttrycket "det löser sig" för det är sällan det gör det utan att man ska behöva göra vissa uppoffringar. det är dessutom många i min omgivning som lever efter den frasen. allting ska bara lösa sig och det spelar ingen roll vilka konsekvenser det får för andra. dom är bara för lata för att göra nåt åt saken. därför tycker jag illa om uttrycket, för jag har så dålig erfarenhet av det. men i detta fall så kan jag faktiskt glatt säga att det löste sig! men jag tänker inte börja missbruka det, för jag vet att det sällan eller aldrig bara löser sig. man måste faktiskt lyfta på arslet och göra nåt. actions speak louder than words. DET är nåt jag tror stenhårt på, även om ord är jävligt kraftfulla dom också! 

till nåt helt annat så har jag fått res-feber. jag bara känner ett sånt enorm jävla sug efter att bara åka nånstans. inte nödvändigtvis till värmen men gärna det också. om inte till värmen så till New York. jag vet inte varför men jag har fått pippi på New York. har väl kollat på för många kärleksrullar som utspelar sig där. fått nån rubbad bild av hur magiskt det ska vara. men shit the same, NY är nåt som man SKA uppleva under en livstid. tycker jag i alla fall. dags för cashen att börja rulla in på allvar, sen drar jag! 



and I'm off.
toodles!

FML pt. 3

ni vet det där glada humöret jag nämnde tidigare? aa, det är borta. *poff* just like that. 

IDIOT.

skit, piss, eller vademecum?

vet inte om jag har världens oflyt eller om det faktiskt går bra. motgångarna och framgångarna går om varandra och jag vettefan vilket som har övertaget. det har hänt så mycket SKIT dom senaste veckorna så jag orkar inte ens gå in på det. men samtidigt är jag skitglad och har massor att se fram emot framöver. det är väldigt förvirrande, jag vet inte hur jag egentligen borde må. men jag antar att jag borde ta vara på mitt glada humör, man vet ju aldrig när det får för sig att vända.

det jag har att se fram emot den närmaste tiden är i alla fall en ny iPhone som förhoppningsvis kommer med posten i slutet på veckan, senast måndag nästa vecka. can't wait! jag och Annis (hon beställde en ny samtidigt) snackade om att vi skulle ta våra gamla telefoner och kasta dom i backen och stampa på dom. skulle kännas jävligt skönt, har så mycket lagrad ilska mot den här jävla toa-iPhonen så det är sjukt! anywho, nästa sak att se fram emot..and this is the BIG one: tatueringen! när lönen trillar in på kontot så blir det för mig att trilla in hos tatueraren och lämna min deposition och boka en tid för gaddning. ska bli så kul! helt sjukt att man kan se fram emot att göra sig själv illa. jag tror dock inte det kommer göra så värst ont, har ju gjort det en gång och det, helt ärligt, kändes knappt. vet dock inte om det beror på att jag var full men ändå. jag upplevde det som när en kroppsdel har domnat och börjar vakna igen, den där stickiga känslan. 

förkylningen håller i sig, och har nån udda halsont. det gör inte ont i halsmandlarna längre utan det gör ont i svaljet och längre bak i halsen så fort jag vaknar på morgonen. sen när jag går upp så försvinner det. fattar nada. ska ringa läkaren och se om jag kan få nån tid imorn så han kan kolla upp det. vill ställa mig på löpbandet nununu, men det blir till att vänta. 

nu måste jag få lite mat i magen. 
toodles!

FML pt. 2

idag vaknade jag med värsta toppenhumöret. drog iväg med Annis för att leta tatuerare. det slutade med att vi beslutade oss för House of Pain, verkade riktigt duktiga och dessutom har jag 15% rabatt där eftersom jag har kort på PowerGym. det lönar sig att vara träningsnarkoman ibland! efter det tog vi en lurre på vårat favoritställe, Roma. det var jättelänge sen. vi har antagligen inte käkat där sen jag bodde på S:t Johannesgatan, det är över ett halvår sen jag flyttade därifrån. det blev en efterlängtad kebabpizza för Annis och en kebabtallrik för mig. deras vitsås is to die for! nästan enbart därför man käkar där. ungefär som för dippen på Corner inne i stan. YUM! anywho, efter lunchen skulle vi ta en tripp till T-hälla för att hälsa på F&F och låna deras dator och skrivare och försöka hitta ett snyggt typsnitt till tatueringen vi ska fästa på kroppen. so far, so good. vi kom ungefär till Kloster kyrka, där sket det sig. PANG! krockade med en bil. 4000:- i självrisk, hela kofångaren och motorhuven måste bytas. känns jävligt värt att betala 4000:- i självrisk ändå för själva reparationen skulle kosta mellan 8 och 10 lax. mmm, precis vad jag behöver? NEJ! antar att det är i såna här lägen man ska vara tacksam för att man lever, eller? skrattretande.

det var allt jag hade att dela med mig av i "Fuck my life part 2". nu ska jag dränka mina sorger i Big Bang Theory!

toodles!

FML

det var inte länge sen jag hade influensa. i slutet av februari till mitten på mars var jag sjukskriven i 3 veckor. kom tillbaks från det, hann jobba en vecka exakt innan jag blev sjukskriven igen, denna gången en hel månad. nu har jag hunnit jobba TVÅ ynka dagar, söndag-måndag. nu är jag ledig tisdag-onsdag och vad vaknar jag med första dagen på ledigheten? halsmandlar stora som pingisbollar och en näsa som rinner som en kran. FML! orkar verkligen inte. jag ska fan repa mig från det här, jag SKA jobba torsdag-fredag. två jävla dagar ska man väl fan klara. sen har jag långhelg, ledig lördag-måndag följt av kvällspass resten av veckan. det här känns fan löjligt! det värsta av allt är att jag inte får träna. jag blir sepe på det. trodde aldrig jag skulle bli så besatt! börjar nästan tro att det är påväg att utvecklas till ett missbruk. träningsnarkoman typ. men om det var riktigt illa så skulle jag inte lyssna till min kropp utan dra till gymmet trots svullna körtlar. än så länge har det inte gått så långt, jag får se till att vara uppmärksam.
förra veckan tränade jag VARJE vardag. lördagen var jag ju Sporthallen hela dagen och arbetade, och jag tror faktiskt att jag förbrände mer på lördagen än alla dom fem tidigare dagarna sammansatta. det var verkligen inte en lugn stund. tre våningar, upp och ner, upp och ner, som ett skållat troll. minns inte ens hur jag hade tid att andas. om jag inte bar på flera liter kaffe så var det en 6 månaders bebis på armen. 

nu blev det som alltid när jag bloggar. tar ett uppehåll i skrivandet och när jag kommer tillbaka är jag inte sugen längre. nu ska jag snyta mig och sen ska jag utnyttja mammas födelsedagspresent. 

congratz mother dearest! 

toodles!

if you're gonna lie, at least do it convincingly

fan alltså, jag lägger oftast inte ner tid på att fundera över det här med lögner. det känns som att lögnare inte riktigt är värt att ödsla tid på. nåt som nästan är värre än fullfjädrade lögnare är dom som är dåliga på att ljuga, när det på ett eller annat sätt kommer ut att dom har ljugit. för när det kommer ut, då får man reda på det, och då gör det ont. om nån är bra på att ljuga så köper man det åtminstonde. det man inte vet, det lider man inte av. true story. nej, om nån ska ljuga för mig så uppskattar jag faktiskt om dom gör det övertygande, så jag tror på't. för jävlar vad besviken man blir när man kommer på det. ont gör det, som en jävla käftsmäll. speciellt ont när otippade personer ljuger. personer som utger sig för att vara ärliga och som man verkligen trodde man kunde lita på. själv är jag kass på att ljuga, för jag får så grymt dåligt samvete. bättre att vara ärlig, så slipper man må skit. dessutom riskerar du inte att få nån annan att må dåligt genom att dra en kass lögn som sedan kommer ut. that's a bitch! 

sluttjatat, vidare till nåt helt annat. idag har jag jobbat mitt första arbetspass på en månad. gick bättre än förväntat. vet inte riktigt än hur det känns, har inte vågat känna efter. jag ba kör, som alltid. efter jobbet for jag direkt ner till stan och mötte upp dom bästa tre. när Fantastiska Fyran äntligen var samlad blev det en bit mat på stan innan vi styrde skutan till min lägenhet och åt tårtan som blev över från kalaset i helgen. maaaassa skitsnack hann vi med vilket är ett måste för att vi ska fungera normalt. bara spy ur sig allt det där man inte kan spy ut på nån annan. killar, kärlek (för dom som har den), jobb, pengar, drömmar. känner mig alltid lika lättad efter jag träffat tjejerna. jag kan fortfarande inte riktigt fatta att vi fortfarande håller ihop efter alla dessa år! 

nu har jag dödsångest över att inte ha varit på gymmet på två dagar! igår förbrände jag nog dock mer än på en veckas gympass sammansatt. sprang som ett skållat troll, inte en lugn stund. om inte med en kaffetermos så med en 6 månaders bebis på armen. känns i musklerna idag kan jag meddela. imorn blir det nog gym efter jobbet. tisdag - ja, då blir det gym för det är min tränardag. jag är dessutom ledig då, och på onsdag, så på onsdag blir det också gym. måste fan kötta för veckan därefter jobbar jag kväll och då hinner man inte med nåt gym. man får tänka smart dom gånger det går. :P

jävlar vad trött jag blev plötsligt! kan inte fortsätta, orkar bara inte.
toodles!

I've been a bad bad girl

tror ni jag kunde hålla mig borta från gymmet idag? nej. men jag har en ursäkt: det blev ingen powerwalk med Maria pga det pissiga vädret. istället blev det en Ceasar-sallad på Wayne's med henne och Sofie och bebisarna. kan inte fatta att jag säger det men lite utanför kände man sig allt utan bebis. Maria myste med en otröstlig Love och Sofie med lilla Mila. men Love charmade även mig och satt och flörtade. :) anywho, efter lunchdejten med dom så skulle jag till gymmet för att sola. det var nästan inte en kotte där, alla maskiner var lediga, så jag snörade på mig löparskorna och körde 1½ timma. skit samma. imorn är det torsdag och officiellt min träningsdag så då kan jag ju inte gärna låta bli. då bryter jag min och Jessicas överenskommelse. frågan är dock om den fortfarande gäller nu när hon har bangat 2 veckor i rad. don't stop me now! jag ba kör.

inget mer vettigt än så.
toodles!

who run the world? girls!

jag har flippat. fattar inte vad det är med mig. mina träningsdagar är tisdag, onsdag, torsdag, söndag. håller jag det? fuck no. men det är inte till det sämre, att jag slarvar och tränar mindre. jag tränar mer! har tränat under påsken, helt underbart då det knappt fanns nåt folk på gymmet. och så igår också. men det är hela den här grejen med resultat. om du börjar se och känna att det du gör ger resultat så blir det så förbannat kul! så ja, jag skulle kunna bo på gymmet. funderar fan på att skaffa ett VIP-kort så jag kan åka dit vilken tid jag vill. fatta vad skönt att kunna träna vilken tid på dygnet man vill, inte behöva bry sig om öppettider. att stå inne på gymmet HELT ensam och bara köra! åh, det värsta jag vet är när det är så crowded att man måste köa till maskinerna. vill jag träna så vill jag göra det nununu.

imorn blir det lite mer girlpower, då ska det powerwalkas med Maria. sen blir det lite sola, och jag ska försöka att INTE träna. måste fan låta kroppen vila, jag är ingen atlet. men det stör mig som fan att jag inte får träningsvärk längre, måste verkligen öka vikterna nu. jaja, kanske tränar lite imorn i alla fall. lite. börjar jag ana ett beroende här? nejdå, med tanke på att jag har en del att bli av med så tror jag inte det är nån fara. så länge jag mår bra så tror jag inte det är skadligt. fan, kanske borde skaffa en träningsblogg istället? känns som att det är allt jag snackar om nu för tiden. men det är ju å andra sidan typ det enda jag gör så det är kanske inte så konstigt ändå.

nääh fan, nu ska jag sluta tjöta.
toodles!

go little bad girl

bra dag, ey? jag är trasig.

gårdagen however var obeskrivlig. we crossed the line of total awesomeness. vi började med att föra hemma hos mig. sprit, skitsnack och hög musik - underbart. knallade några meter bort till lokalen där festen var. hade hoppats på att få hänga lite med Orre när jag kom dit men han var hängig, så det blev inget hänga. jag satt och klappade på honom en stund, stackarn, innan han blev hemskickad i en taxi. ett bra exempel på hur det går om man går in för hårt inför en fest. han taggade nog liiite för hårt. meeeen vi körde på ändå. ett antal andra kända ansikten fanns på plats. mesta delen av tiden gick åt till att leta efter Rebecca eller Annis som hade en tendens att försvinna in i dimman, bokstavligt talat. det snålades inte med rökmaskinen om man säger så. hela kvällen var som ett långt parti blindbock. kul visserligen, men aa, ni fattar. en kär återförening med Johäni också. DAMN, vad jag har saknat dig manneeeen!
bortsett från en massa blod och tre spyor i trapphuset (inget av det från nån av oss) så var det en förbannat grym kväll. och det som konstaterades under denna kväll var: att det är helt okej som tjejkompis till en annan tjej att helt oprovocerat ta den andra på sina privata delar. vilket både jag, Annis och Johanna bevisade. Annis den goingen var t o m så generös att när hon råkade spilla ner mig med dricka så stoppade hon ner hela handen i bh:n och torkade torrt. haha! härliga bästa. <3 en av killarna på festen tyckte det var så fascinerande att han försökte övertyga oss om att han hade fitta bara för att få ta på nån av oss. den gubben gick dock inte hem. all and all en jävla bra krökarkväll! natten/morgonen avrundades med ett mycket trevligt telefonsamtal från en enormt sexig herre. ;) spanx!



idag har jag verkligen inte gjort ett jota. nada! gått på toa nån enstaka gång, annars inte lyft arslet från soffan. jo, just det. en sak har jag lyckats åstadkomma: när jag vid ett av tillfällena skulle gå på toa så öppnade jag dörren och var lite för ivrig med att gå in. tog ett kliv innan dörren var helt öppen så jag rammade lilltån rakt in i dörren och sabbade hela nageln. började blöda som fan och jävlar i havet vad ont jag har! ska bli intressant att se hur det går att ha skor sen. mycket mer än så har jag inte att berätta just nu. imorn börjar en ny vecka. massa träning står på schemat och så har jag ett antal trevliga möten inbokade med efterlängtade personer man inte har träffat på länge. två av dessa är Elin och Fia, resten kommer jag så klart inte ihåg namnet på. muahaha!

toodles!

look at her go!

ber om ursäkt på förhand för låten jag ska till att citera men jag måste:
"I'm feeling great
I'm feeling awesome 
And I can't wait
Gotta get movin'
Shake the stress away"

nästan så jag inte vågar säga det men jag mår fan grymt bra idag. har precis insett att min träning verkligen börjar ge resultat. sakta men säkert börjar det synas, och kännas. but of course, that's just today. dagarna har ju en tendens att fara upp och ner i mitt fall, men jag gläds åt det lilla, vilket i detta fall är en bra dag.
det faktum att det är påsk är dock inget som rör mig. eftersom jag varken äter godis eller dricker läsk så känns den här högtiden lite överflödig. jag är heller inte så mycket för varken påskbord eller julbord då det enligt mig är mat som man ändå äter till vardags. det finns väl egentligen inget på ett påskbord som man inte äter vilken dag som helst? ägg äter man ju till frukost varje dag. köttbullar, prinskorv och potatis? ja, största Svensson-maten som finns. på julbordet finns i alla fall julskinka. så för att göra en lång historia kort, jag skiter i påsken. bara ännu en ursäkt för att få äta och supa. supa kan jag mycket väl tänka mig dock. nån som är på?

nu blev jag bara lite, en aning, pyttedeprimerad då Big Bang Theory tog slut. nu måste jag vänta ända till måndag för att se det igen. om jag inte tankar eller streamar men det har inte samma charm. sen är jag lite ledsen att jag missar Maskinen på Lokomotivet ikväll då den jag hade tänkt gå med blev sjuk. men hälsan går före!

trots allt detta så väger ändå glädjen över. jag är gladgladglad. gymmade idag, alldeles ensam då min gymbuddy denna gång har fått för sig att dra till Alingsås. ja, det blir färre och färre dagar i veckan som man får sällskap numera, men jag får inte låta det stoppa mig nu när det går så bra. men det är lugnt, det är ingen ko på isen, jag klarar mig. det finns gott om ögongodis på Power Gym och så har jag fått sånt jävla flyt att jag VILL åka dit. jag blir rastlös om jag inte får åka dit. som det känns nu så skulle jag gärna vara där flera gånger per dag. jag har energi så det räcker och blir över. tränar ju tisdag, torsdag och söndag men nu över påsk så lär det nog bli mer. funderar på att träna både imorn och på lördag också. det är extra skönt nu vid påsk för det är inte så mycket folk där. alla är väl med sina familjer och äter mat och godis. men idag var det en riktig gobit där, så man kan ju alltid hoppas att det finns nåt att titta på resten av veckan också. :) men man får vara lite försiktig, inte titta för mycket, inte "ögonknulla" som vissa gör. har ju blivit uppraggad på gymmet en gång tidigare och det är inte nåt jag vill ska hända igen. är inte intresserad, vill bara ha nåt att kika på. är mer än nöjd med situationen som den ser ut nu - singel, med skoj vid sidan av. jag klagar icke! 

nu har jag babblat på om lite allt möjligt. allt och ingenting egentligen. men skönt var det att få ur sig lite. 
toodles!

I need to do something to pull me out of my Mexicoma

eller i mitt fall - matkoma. men att citera SATC fungerar i alla lägen. 

söndag. once again rejected by my gymbud. men som alltid så tar jag mig igenom det själv. jag måste, för som jag sagt tidigare så har jag en sandstrand som väntar på mig om några månader, och jag tänker inte missa den dejten! så har slagit ihjäl några timmar på gymmet nu. det bästa med söndagar är att det är folktomt på gymmet. dom flesta ligger väl hemma och är bakis. men inte jag, i alla fall inte denna helgen. fast när jag vaknade imorse så kändes det som att jag var bakfull. antar att det var resultatet av gårdagen. att stå inne på en arena från 08:00 till 22:30 med musik hög nog att väcka döda sätter sina spår antar jag. det ringde i öronen och huvudvärken var inte nådig, men det var bara att poppa en ippe så gick det över. när jag kom hem från gymmet slängde jag i mig lite protein, därav min matkoma. 

för er som inte visste det så var det danstävling i Västerås igår i Bombardier arena, regionstävling med extraklass star, superstar och champion. jag älskar't! du kan ta flickan ur dansen men du kan inte ta dansen ur flickan. stämningen var samma som alltid - på topp. det gick väldigt bra för Let's Move vilket alltid är lika kul! nästa tävling är redan den 14:e april men då är det i Sporthallen i Eskilstuna och det är rikstävling i hiphop. det blir till att hjälpa till då också, vilket bara är kul. :) 

nu ska jag nog slänga upp benen i soffan och kolla på Iceage 3.
toodles!

RSS 2.0