I got passion in my pants and I ain't afraid to show it

det är så sjukt hur vissa människor har förmågan att sänka en totalt, medan andra får en att lyfta till skyarna. älskar verkligen mina vänner, mer än jag kan beskriva. sitter hemma, fortfarande förkylningen från helvetet, men det skiter jag i för vissa personer har fått mig att må så jävla bra så inatt kommer jag sova gott!
imorn ska jag försöka ta kontakt med farbror doktorn, igen. behöver förlänga mitt sjukintyg då det inte riktigt var min plan att vara hemma även denna vecka från jobbet. men det brukar inte vara några problem att få tag på min läkare, problemet är att få en tid och få komma dit. 

btw, snusk är kul! till alla er pryda där ute: ni kommer torka ut och skrumpna ihop om ni inte vågar släppa loss. det finns inget roligare än att prata sex. det är upplyftande! you should try it sometime. när man dessutom träffar nån som är lika rubbad som en själv så har man dragit hem storvinsten. så kul som jag har nu har jag inte haft på länge.

med det sagt så ska jag nu kolla vidare på tv, som för övrigt bara visar skit. kanske dunkar på en film.
toodles!

love thy neighbours

ibland så, men det blir allt mer sällan. dom gör det fan svårt att älska dom. för det första har dom mage att komma till mig och klaga på att jag spelar för hög musik på min fest, kl.21:30 en lördag(!!!). jag menar, ha lite jävla förståelse. jag har fest max en gång i kvartalet om ens det. dom här jävlarna dunkade på till kl.06:00 på morgonen i helgen som var. jag är inte den som klagar så givetvis gick jag inte upp och plingade på, även om jag hade all rätt i världen att göra't. men själva logiken är: man ska inte fisa i egen sovsäck. speciellt inte om dina fisar luktar förjävligt. eller som i detta fall; du spelar högre och mer irriterande musik i din sovsäck mer ofta än dom du klagar på gör. 

för er som nu undrar vad fan jag gör här så är det många som ifrågasätter varför det inte går att kommentera inläggen på min nya blogg, och helt ärligt så stör det mig också. så jag har nu tänkt om och kommer att fortsätta skriva här för att använda http://boijeving.tumblr.com som foto-blogg eller nåt i den stilen. jag kommer även börja renovera här så fort jag får tid till det då designen är en aning gammal.

RSS 2.0