I've been a bad, bad girl...

men jag har kompenserat upp det med att vara en good girl också. ;)
the bad girl kunde man skymta tidigare idag. jag hade varit ute med soporna och precis i samma ögonblick som jag öppnade porten påväg in så såg jag min granne slänga en fimp på golvet innan hon sen gick in till sig. VAD I HEL...! kunde hon inte ha slängt den 3 meter innan, utanför porten?! vad gjorde Alex då? jo, lugnt och sansat plockade hon upp fimpen (med en pappersbit då eftersom hon aldrig skulle ta i en cigg frivilligt) och droppade fint ner den i brevinkastet hos personen som tappade den. inte nog med att jag ska behöva leva med lukten i min lägenhet bara för att mina grannar röker, men när dom slänger fimpar i trapphuset så är det fan inte okej längre. då ska dom fan få stå sitt kast. nästa gång häller jag ner hela jävla askkoppen. ja, det var min mindre trevliga sida, det. 

kompensationen kom dock för en liten stund sen då jag ställde mig och diskade upp berget efter kräftskivan vi hade i helgen. det tycker i alla fall jag var lite bra gjort. inte för att det gynnar mina grannar, men vafan. dom kan ju gå och ta sig. efter disken så duschade jag av blommorna också, så nu är dom glada på mig. nu sitter jag och spelar vrålhög musik med max-bas på, också för att visa vad jag tycker om mina grannar. jag har bott här i snart tre år och det här är första gången jag protesterar mot deras sviniga betéende. it's about time. 

nu funderar jag på vad jag ska göra härnäst, förutom att springa runt i trosorna och sjunga. nåt kul ska jag nog komma på, it's what I do best. btw, det var sjukt länge sen jag uppdaterade foto-bloggen, så jag la upp en bild bara för att.

signar ut! 
xoxo, Alex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0